پیروزی علی لاریجانی با یکصد هزار رای اصلاح طلبان  قم
مجلس هشتم و دولت کنونی
سبک مدیریتی من
با احمدی نژاد متفاوت است!


 


پیام مهم انتخابات مجلس هشتم:
مقامات بالا
می دانند اوضاع کشور
در چه حال و روز است

       پیک هفته 100  -------- 26 اسفند 1386 16 مارس 2008

  infos@peiknet.com  

اخبار هفته


فرمانده کل سپاه
امریکا از ترس هیبت ما، جرات حمله به ایران ندارد!

تصفیه کتابخانه ها
"منصور واعظی"
مهاجم دیروز، فرمانده امروز

مصاحبه وزیرخارجه انگلستان
جمهوری اسلامی بدنبال
رقابت تسلیحاتی در منطقه!

سران کشورهای اسلامی

نرمش اتمی ایران

خواست اصلی کنفرانس اسلامی


سخنان متفاوت حسن روحانی:
چگونه به سرمنزل می رسیم؟

مصاحبه سیدحسن خمینی با "العربیه"
سکوت و آرامش
 عامل بقا نیست

دیدار با مدرسین حوزه قم
مخالفان خمینی

 مفسران خط امام!


بیانیه شورای ملی مذهبی ها
چه انتخاباتی؟

وزیرآموزش و پرورش با 133 رای از 290 رای

عماد افروغ در روزهای آخر مجلس هفتم
موریانه ای خزنده
 ج. اسلامی را می جود

سخنان یک سرتیپ سپاه، پس از دو سرلشکر سپاه
همآهنگی انتخاباتی
رهبر و فرماندهان ارشد سپاه

نامه سرگشاده آیت الله صانعی
حاکمیت حیله گران  وعوامفریبان

پیام آیت الله طاهری
 طرفداران خمینی را

قلع وقمع می کنند


جبهه اصولگرايان مترقی
بازجوها، عاملين ترورها
 و قتلها
ی زنجيره ای

ايران 
 ميان دو انتخابات

 تغيير رئيس دانشگاه تهران
 از زبان دری نجف آبادی
آيت الله های بی لباس
جانشين آيت الله های با لباس


قدرت  مسير خود را می رود
دلمردگی مردم
فاجعه‌ای انکارناپذير است!

با موافقت سرکوزی  
انتقال رجوی و رهبران
 مجاهدين خلق به فرانسه

دو مصاحبه
بی.بی.سی درليست"خودی"ها
"فردا" درليست "جاسوس" ها

گفتگو با تاج زاده
30 سال پس از "محمد" نيز

خلافت، سلطنت مطلقه شد!


شادی یا تعقل؟
3 اتهام جدید و خطر خیز
آژانس انرژی اتمی علیه ایران

 گزارشی از بازداشتگاه‌های مخفی  در جمهوری اسلامی

ازداشتگاه 336
کامل ترين و مدرن ترين تجهيزات شکنجه دراينجا متمرکز است

 

در نهایت امانت داری این گزارش را برای پیک ارسال می دارم
سیمای بی حیای ج. اسلامی
و جمعه انتخاباتی در تهران

ساعت 11شب جمعه انتخابات مجلس هشتم با تمام حرف ها و حدیث ها تمام شد. آنچه را از صبح و از رادیو و تلویزیون می شنوم با آنچه که دیدم واقعا مطابقت ندارد. البته من تهران را می گویم.

در دو نوبت صبح و عصر 12 حوزه انتخاباتی را بررسی کردم. در نوبت صبح، همانند نوبت عصر از همه بیشتر به حسینیه ارشاد رفتم و حوزه های دیگر را هر کدام یکبار رفتم . در حسنیه ارشاد که پایگاه صدا و سیمای جمهوری اسلامی و محور تبلیغات آنست در نوبت صبح بسیار خلوت بود. می توان گفت که از انتخابات شورای شهر خلوت تر بود. شاهد بودم که حتی وقتی یکی از رسانه های خارجی در محل گزارش کرد که حوزه ها خلوت است، از طرف نیروی انتظامی که در محل بودند به او تذکر داده شد.

در 2 حوزه از این 12 حوزه تقریبا هیچ کس نبود که رای بدهد و در سایر حوزه ها تقریبا از 5 نفر دیده شد تا 20 نفر.

رای دهندگان 3 دسته بودند. دسته اول پس از اینکه وارد حوزه شدند وکلای مجلس خود را انتخاب می کردند و از روی دیوار اسم و کد کاندیدا را کپی برداری می کردند. دسته دوم کسانی بودند که به لیست اصلاح طلبان رای می دادند و دسته سوم به لیست ترکیبی از اصول گراها. می توان گفت دسته دوم از سایر دسته ها بیشتر بودند. این در حالی است که خیابان ها همانند دیگر روزهای هفته شلوغ بود و ترافیک خودش را داشت. این نشان می دهد که عده بسیاری از مردم آمده بودند بیرون ولی نه برای رفتن پای صندوق ها.  صبح تقریبا می توان گفت که انتخابات از طرف مردم بایکوت شده بود. اما در نوبت عصر که باز هم بیشتر از همه به حسینیه ارشاد و مسجد النبی در هفت حوض سر زدم و سایر حوزه ها را یک بار سر زدم، تمامی آنها از صبح شلوغ تر بود، ولی اگر از انتخابات شورای شهر خلوت تر نبود شلوغ ترهم نبود. برخی از تحریمی ها عصر به پای صندوق ها رفتند و به لیست اصلاح طلبان رای دادند. در برخی حوزه ها بین لیست فراگیر ( قالیباف و محسن رضایی و لاریجانی) و لیست متحد اصولگرایان(احمدی نژاد) درگیری های شدید لفظی پیش می آمد. همه اینها در حالی است که صدا و سیما از همان صبح تا خود شب حضور مردم را چنان نشان داد و گزارش کرد که انگار از 2 خرداد سال 76 بیشتر است . من در نهایت امانت داری این گزارش را برایتان نوشتم و ارسال کردم.



اگر آراء تهران را مصادره به مقصود نکنند
اصلاح طلبان و مستقل ها
يک فراکسيون قوی مجلس هشتم می شوند

خطبه های سردار زارعی
پس نماز جماعت
زنان برهنه هنگام رکوع و سجود!


ادعای مالکیت 3 جزیره ایرانی
همسوئی عراق با اتحادیه پارلمان های عرب

فعلا برای یک ماه از سه شنبه
بنزین در تهران آزاد و گران شد

دست پخت جدید و مشترک احمدجنتی- علی خامنه ای
مجلس هشتم
نماینده یک سوم مردم ایران

فيلم را ببينيد!

از نیمروز دیروز، به سیمای جمهوری اسلامی دستور داده شد، برای گرم کردن حوزه ها، از خط قرمزها عبور کند. رای دهندگان خوش سیما و نیمه حجاب پشت این خط بودند و با آن فرمان، پخش تصاویر و گفته های تبلیغاتی آنها آغاز شد. گرچه، یادآوری خطر امریکا از دهان آنها نیز کارساز نشد، چرا که سئوال مردم بی جا نبود: اگر حکومت این خطر را جدی تلقی می کرد، چرا چنان فضای سرد و بی روح انتخاباتی را خود سازمان داد؟


گزارش خبرگزاری «نووستی»
طرح حمله به ایران
حقیقتی که همه به آن فکر می‌کنند!

مریم فیروز
آن که رفت، اما ماندنی است!

از آن روزهای زمین خوردن و شکستگی دست. آن که به ملاقات آمده، "شکوری" نام دارد و نام و چهره مهربان و غمخوارش برای همه خانواده قربانیان قتل عام 1367 آشناست!


گزارش دریافتی پیک نت
در روز تولد رضا شاه
برگزاری انتخاباتی رضاشاهی

اوضاع تا ظهراینگونه بود
حوزههای "وا رفته" رای گیری
در خطبه های هاشمی رفسنجانی

گزارش، از کامیلیا انتخابی فرد ازاجلاس سران کشورهای اسلامی
جنجال آفرینی جدید احمدی نژاد:
شورای امنیت"تقیه" کرده!

اجلاس اقوام و ملیت های ایران درامریکا
میوه انتخابات و مجلس فرمایشی
در دامان امریکا خواهد افتاد!


 خبر پیک نت از

بازداشت

فرمانده نیروی انتظامی تهران با 6 زن برهنه در یک خانه!


حساب بانکی

AKHP

DEUTSCHE BANK

BIC: DEUTDEDBBER

IBAN. DE 31100700240459374500

آدرس پستی

Postfach 200208
  13512 Berlin

Germany

 

 

    

 

 
 
 

تماس با پیک - تبلیغات در پيك

BITARAF:COM

سایت خبری بی طرف، کام

روزانه اخبار مهم ایران و جهان

به عقیده ها، دینها و فرهنگها احترام بگذاریم، حتی اگر مخالف عقیده و نظر ما باشند

>>> وبمسترها<<<

اخبار "بیطرف" در سایت شما


دیدگاه ها


 گام سوم را
با تقوا بردارید
و. معصومه ابتکار

وارد حوزه که شدم چند نفری مرا شناختند. بعضی سلام و علیک می کردند و بعضی ایماء و اشاره به یکدیگر. لحظاتی بعد از اینکه در صف ایستادم، صدای یکی از مسئولین حوزه رای را شنیدم که بلند بلند می گفت: ابتکار کیه؟ هر کی می خواد باشه؟... و این را چند بار تکرار کرد.
نمی دانستم موضوع چیست. در همین گیرو دار نوبتم شد و در مقابل آن فرد که پشت میز نشسته بود قرار گرفتم. کنجکاوی باعث شد بپرسم: ابتکار منم، چی شده؟ مشکلی پیش آمده؟
یک دفعه موضع فرد مورد بحث 180 درجه تغییر کرد. خندید و گفت: ما ارادت داریم، شما را در سیما می بینیم و...
برگه هایم را گرفتم و در گوشه ای مشغول نوشتن اسامی شدم که یکی از همراهانم آمد و دو نفر دیگر از آن طرف میزی ها را نشان داد و گفت: آن یکی آهسته به دیگری گفت شناسنامه خانم ابتکار را بده ببینیم چند بار ازدواج کرده؟ شاید یه خبر داغی ازش دربیاد. اما وقتی شناسنامه را دید سری تکان داد و گفت نه بابا یک بار بیشتر ازدواج نکرده، دو تام بچه داره. چیزی از توش در نمی آد.
از این اتفاقات جالب در روزهایی از این دست زیاد رخ می دهد. اما امروز نکته دیگری نیز به نظرم جالب آمد. در چند نوبت اخیر انتخابات الگویی از رای دادن مردم در شهر تهران قابل احصاست. در این الگو اصولگرایان که براساس تکلیف رای می دهند بیشتر در ساعات آغاز رای گیری به حوزه های اخذ رای مراجعه می کنند. اما اصلاح طلبان ومستقل ها که به مداقه و چند وچون زیاد و «من شک می کنم، پس هستم» دچارند بیشتر پاسی از عصرگذشته پای صندوق ها حضور می یابند.
در هر صورت انتخابات 24 اسفند پیروزی دیگری برای ملت سرافراز ایران است. اگر چه بی قانونی های جناح صاحب قدرت مثل استفاده از رسانه های دولتی برای تبلیغ، چاپ و الصاق پوسترهای غیرقانونی دارای عکس کاندیداها، تعرض و برخورد با جناح رقیب در سطوح و اشکال مختلف مانند رد صلاحیت های گسترده، انتشار لیست مجعول در روزنامه جام جم و ... علاوه بر دلسردی، سبب تاخیر در فعالیت های اصلاح طلبان شد و شرایط را برای آنان ناعادلانه تر کرد. اصلاح طلبان در مظلومیت کامل و با توجه به این که در حدود دو سوم کرسی ها به طور مطلق امکان رقابت نداشتند در انتخابات حضور یافتند و برخلاف آن که می گفتند هیزم انتخابات نمی شوند، فداکاری کرده و برای مقابله با تضعیف جمهوریت نظام وارد این عرصه شدند.
اکنون مسئولین موظفند پاسداری کامل از رای مردم را با رعایت همه اصول اخلاقی، انسانی و شرعی برعهده گیرند و بدانند رای مردم یعنی حق الناس. آن هم مردمی که به رغم همه سختی ها و دشواری ها و جدالی جدی با تردیدها، به میدان آمدند. این مردم انتظار دارند نتایج وجود تنوع دیدگاهها را در منتخبین ببینند؛ که اساسا یکی از مولفه های اصلی حکومت های دموکراتیک، امکان تغییر و جابجایی قدرت به صورت مسالمت آمیز و با رای مردم است. در واقع اگر تغییری در آرایش سیاسی کشور رخ دهد، دیگر نیازی به شعار و اصرار بر دموکراتیک بودن انتخابات نخواهد بود. زیرا جابجایی و تغییر خود نشان دهنده نافذ بودن اکثریتی است که از گرانی، نابسامانی های اجتماعی و اقتصادی ناراضی و خواهان اصلاح امور هستند.
همین حالا که مشغول نوشتن این یادداشت هستم در خبرها خواندم وزارت کشور اعلام کرده نتایج انتخابات یک جا و پس از اتمام قرائت آرا – و نه به صورت تدریجی - اعلام می شود. این خبر بسیار نگران کننده ای است. متدینینی که برای حلال و حرام مته به خشخاش می گذارند بدانند همین جا محکی برای داعیه اصولگرایی آنهاست. اصولگرایان در مراحل بررسی صلاحیت ها و نیز تبلیغات یعنی در آزمون اول و دوم که «اصلی» را باقی نگذاشتند. امید است در این مرحله یعنی در آزمون سوم پروا کنند و تقوای الهی را در پیش گیرند.


اتوبوسی
بنام "ایران"
با یک راننده!

قبل از ثبت نام داوطلبان انتخابات مجلس هشتم در ملاقات های خصوصی به آنها اعلام کرده بودند که ثبت نام نکنید. حتی با ایجاد رعب و وحشت ساختگی خیلی از نیروها را ترساندند چون معتقد بودند رد صلاحیت هزینه گزافی برایشان دارد. هرکاری کردیم نتوانستیم این افراد را راضی کنیم که ثبت نام کنند.
تا قبل از انتخابات اخیر وقتی می خواستند جمهوری اسلامی را مثال بزنند می گفتند پرنده ای با دو بال(راست و چپ) اما حال تشبیه به اتوبوسی می کنند که یک راننده دارد و مردم هم به مثابه سرنشینان آن موظف به سکوتند، چون حواس راننده پرت می شود پس باید خفه شوند و هیچ اعتراضی نکنند.
از مجالس خصوصی جناح مقابل خبر می رسد که می گویند حتی نباید یک اصلاح طلب وارد مجلس شود. نمی دانم قرار است چه بر سر این کشور بیاید که یک اصلاح طلب هم نباید در مجلس مورد علاقه آقایان حاضر باشد! (تاج زاده- سایت امروز)