شاید تاکنون این اطلاعات را نداشته اید

کادرهای میانی و مکتبی

حکومت چه افرادی هستند!

 

اجلاس ماه ژوئن بریکس بررسی می کند

تقاضای ۱۹ کشور

 برای پیوستن به بریکس

(پیک هفته ۱۰۹) ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ - ۲۹ آوریل ۲۰۲۳

 pyknet100@gmail.com


۹ - ۶ اردیبهشت

خبرهای
 سیاسی - اجتماعی


۹ - ۶ اردیبهشت

رویدادهای
منطقه و جهان


۹ - ۶ اردیبهشت

منتخب اخبار
هنری و فرهنگی


۹ - ۶ اردیبهشت

 منتخب اخبار
شهرستان ها


۹ - ۶ اردیبهشت

منتخب اخبار ورزشی


۹ - ۶ اردیبهشت

منتخب اخبار اقتصادی

عنوان اول پیک نت ۹ اردیبهشت

دلیل گشوده شدن درهای سیما به روی امثال "غنی نژاد"

قشون کشی مدافعان دلار

وهژمونی امریکا درایران

سيامك زند

کافیست روزهایی را به یاد آوریم که امضاء قرارداد همکاری ۲۵ ساله ایران و چین موضوع اصلی بحث در حاکمیت و رسانه ها بود.  یک بمباران کامل خبری علیه این ‌قرارداد جریان یافته بود. رسانه های ایران ناگهان یاد کشتن گنجشکهای چین در دوران مائو افتادند. ناگهان برای سریلانکا و همکاری چین با این کشور عقب مانده داستان‌سرایی کردند و آنرا دام چینی ها برای تملک سرزمینهای دیگر خواندند.  کسانی خود به آب و آتش زدند تا بلکه یک بند از آن قرارداد را متوجه بشوند تا به اسم خبر به ایالات متحده مخابره کنند. رسانه ها رقابت هند و چین در چابهار را بزرگ کردند و در مزیت دادن توسعه چابهار به هندیها آمارها ساختند. ناگهان صیادی کشتی های چینی در خلیج فارس به تیتر اول روزنامه داخل و خارج  ایران تبدیل شد. از حضور چین در افریقا قصه ها نوشتند. ناگهان برای پخش شایعه فروش جزیره کیش به چین صدها کلیپ روانه فضای مجازی شد. از مطرح نشدن این قرارداد در مجلس فریاد وا دمکراسی ها سردادند. از حشره خواری چینی ها نوشتند. منشا کرونا را در چین جستجو کردند. از بنجل بودن اجناس چینی دهها مقاله منتشر کردند. حتی قد کوتاه چینی ها و چشم تنگشان را مشکلات ژنتیکی چینی ها معرفی کردند. خلاصه اینکه از هیچ کوششی برای تخریب چین در اذهان مردم کوتاهی نکردند و تا حدودی هم موفق شدند.

وقتی متوجه شدند حاکمیت برای نزدیکی به چین مصمم است، از حربه همیشگی ایجاد تلاطم ارزی استفاده کردند.

قرارداد چین و ایران چنان مهم بود که حاکمیت از بیم همین جنجال ها و تهیه خوراک تبلیغاتی برای رسانه های غرب ترجیح داد این قرارداد را در خفا توسط فردی خارج از محدوده دولت به امضاء برساند. این قرارداد آغازگر تغییر قطب‌نمای اقتصادی ایران و منطقه شد.

حالا باید با مرور این گذشته، دنبال پاسخ برای این سئوال بود که چه خبر مهمی در راه است که با تمام قوا به میدان آمده‌ و یکی از فاجعه سازان اقتصادی ایران -موسی غنی‌نژاد- را به میدان فرستاده اند تا مردم را از مکانیسم ماشه بترساند. از عواقب نپیوستن به fatf بگوید. از منزوی شدن ایران در اقتصاد جهانی بگوید؟

افرادی مانند غنی نژاد مسئول وضعیت فعلی اقتصادی کشورند و تمام برنامه های اقتصاد در ۳۰ سال اخیر را او و امثال او به مردم تحمیل کردند و دستورات صندوق بین المللی پول برای کاهش ارزش پول ملی و خصوصی سازی و ایجاد تورم را مو به مو به اجراء گذاشتند و حالا در سیمای جمهوری اسلامی بجای نشستن بر صندلی متهم، بر کرسی قضاوت تکیه زده است.

ایران می‌رود تا قرارداد مهم و تاریخی دیگری را با روسیه اجرایی کند. همه وحشت آنها که موسی غنی نژاد را پیش انداخته اند از همین است.

ایران و روسیه پس از سفر ابراهیم رییسی به روسیه قراردادی‌ برای تجدید قرارداد ۲۰ ساله دو ‌کشور در چارچوبی نوین امضاء کردند. دو سال است که این قرارداد که بخش عمده آن همکاریهای نظامی دو کشور است در بخش‌های متعدد دو کشور در حال بررسی و تدوین است. بخشی از این قرارداد بنا به ضرورت زمانی بصورت بالقوه به اجراء درآمده؛ پهبادهای ایرانی در اختیار روسیه قرار گرفته و مدرن ترین جنگنده سوخوی روسی با چراغ خاموش در پایگاههای نظامی ایران فرود آمده اند. این قرارداد توسعه میدان های گازی، صنعت خودرو، ساخت کشتی، اجرای پروژه لجستیکی شمال - جنوب، همکاریهای بانکی و دهها مورد دیگر را در بر میگیرد.

مراحل تدوین این قرارداد بزرگ به پایان رسیده و هیئت بلند پایه روسی با همراهی الویرا نابیولینا رئیس بانک مرکزی روسیه که از او بعنوان یک نابغه بانکی یاد می شود در چارچوب همین مراحل تدوین راهی ایران می شود. سفری که همزمان با ۲۵ مین نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران انجام خواهد شد، از ۲۷ تا ۳۰ اردیبهشت. قرار است در حاشیه نشست‌های دو جانبه میان مدیران ایرانی و روسی بعضی از اسناد به امضای طرفین برسد.

هیات‌های کارشناسی ایران و روسیه در قالب چهار کارگروه تجارت نفت، گاز، فرآورده و محصولات پتروشیمی، سرمایه‌گذاری و صادرات خدمات فنی و مهندسی، ساخت، تأمین و تعمیرات تجهیزات صنعت نفت و همکاری‌های فناورانه و دانش‌بنیان با یکدیگر مذاکره خواهند کرد. در حاشیه این رویداد بین‌المللی و به‌منظور آشنایی هیات‌های ایران و روسیه با قوانین یکدیگر، کارگاه‌های آشنایی با قوانین و مشوق‌های سرمایه‌گذاری در ایران و آشنایی با فرصت‌های سرمایه‌گذاری در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی برگزار خواهد شد.

 روسیه با تغییر سفیر خود در ایران با جدیت بیشتر به اجراء درآمدن قراردادهای دو کشور را پیگیری کرده است و حتی در بخش همکاریهای فرهنگی دو کشور قدم های بزرگی برداشته شده است که می‌تواند پارادایم همکاریهای دو کشور را بطور بنیادین تغییر دهد.

بدیهی است که در این شرایط، ورشکستگان غربگرای اقتصادی که  از هیچ کوششی برای برهم زدن این معادلات مهم دریغ نداردند و نظرات اقتصادی ویرانگر 3 دهه گذشته خود را تیره و تار می بینند  همراه با ارتجاع داخلی وارد میدان شوند و درهای سیمای جمهوری اسلامی که جبهه پایداری مانند بختک روی آن افتاده به روی آنها باشد شود.


وزیرخارجه روسیه در شورای امنیت:

ناتو و اتحادیه اروپا

یک جبهه نظامی تشکیل داده اند


جنجال و هیاهو بر سر

قتل و نه شهادت یک امام جمعه


انگلستان اوکراین را مجهز

به گلوله های اورانیومی کرد

راشا تودی- نعمت بوستانی


اعتراض به اوکرائینی شدن لهستان

 لهستان در جنگ اوکراین و حمایت از زلنسکی و نظامیان نازیست این کشور با آلمان رقابت می کند. تاکنون تظاهرات علیه دخالت نظامی آلمان در جنگ اوکراین و اعتراض به گرانی هائی که از جنگ اوکراین به بعد گریبان مردم آلمان را گرفته درشهرهای مختلف این کشور جریان داشته و دارد، اما در لهستان این اعتراضات وسعت آلمان را نداشته است، که در هفته گذشته این سد نیز شکست. مردم علیه اوکرائینی شدن لهستان به خیابانها آمدند و خواهان توقف نقش دولت لهستان در جنگ اوکراین شدند. آنها همچنین خواستار اخراج پناهندگان اوکراینی و قطع کمک های مالی مالیات دهندگان لهستانی به این پناهندگان شدند.


سرمقاله ۸۷۷

رهبرج.اسلامی چه انتظاری

ازخصوصی‌سازی‌ها داشته‌است؟


همزمان با ریاست لاوروف بر شورای امنیت

روسیه خواهان انتقال سازمان ملل

به سوئیس و یا اتریش می‌شود؟


عنوان اول پیک نت ۶ اردیبهشت

سلطه امریکا بر جهان

دیگر امکان پذیر نیست!


سر بزرگ زیر لحاف بازرگانی خارجی است!

موافقت مجلس با تاسیس

"وزارت بازرگانی داخلی"


مصاحبه سفیر روسیه در ایران

محتوای توافقنامه میان روسیه

و ایران بعد از امضا فاش می شود


به بهانه شرکت در نمایشگاه نفت

رئیس کل بانک مرکزی روسیه

بار دیگر راهی ایران می شود!


حساب جدید بانکی

Natalia Vernis
IBAN: DE92 1203 0000 1085 4703 81
BIC: BYLADEM1001
BANK: DKB
--

--------------------------

----------------------------


 جستجو در پیک نت

Site Meter Site Meter

 

pay pal پیک نت برای دریافت آبونمان و کمک های مالی

آدرس ای میل ویژه pay pal

4peiknet@gmail.com

 

 


 آرشیو رادیو هفته در یوتیوب 
----------------------

"رادیو هفته"

۶ اردیبهشت

به روز شد!

رادیو هفته، با تحلیل مهم ترین رویدادهای ایران و جهان در هفته ای که گذشت، هر چهارشنبه به روز می شود. این رادیو را که روی "یوتیوب" به روز می شود را گوش کنید، آن را عضو شوید، لایک کنید، به اشتراک بگذارید و شنیدن آن را به دیگران توصیه کنید. تلاش ما، آشنائی شما با تحلیل متفاوت رویدادهای ایران و جهان است که بی وقفه از رسانه های فارسی زبان، همآهنگ با سیاست کشورهای غربی منتشر می شود.

در برنامه این هفته مطالبی با عناوین زیر می شنوید:

 

- آیا انقلاب ۵۷ می تواند در ایران تکرار شود؟

- پیک نت درباره جنبش اعتراضی نیمه دوم سال گذشته چه نظری داشت؟

- حکومت در ایران بر سر چند راهی است

- دو تریبون در دیدار رهبر جمهوری اسلامی با دانشجویان عدالتخواه

- آیا یک "کندی" دیگر قربانی می شود و یا رئیس جمهور امریکا؟

- هشدار سعید محمد و دستگیری جاسوس "سیا" در یوگسلاوی

- دکتر حشمت ، پزشکی انقلابی که در حافظه تاریخی مردم گیلان زنده است

- "لیلی" جان عاشور پور بود!

- ایران تا کی باید اسیر دلار باقی بماند؟

- کدام کارگران در روز کارگر به دیدار رهبر برده می شوند؟

 

----------------

کدام مطلب پیک نت روزگذشته

بیشتر خوانده شد؟

عنوان اول پیک نت چهرشنبه بیش از 5 هزار خواننده روی تلگرام این روزنت داشت و پر مخاطب ترین مطلب این شماره بود. همین عنوان اول در فیسبوک پیک نت نیز بیشترین خواننده را داشت و روی 11 فیسبوک خوانندگان آن نیز به اشتراک گذاشته شد.

----------------

تلگرام پیک نت


 فیسبوک پیک نت