peiknet پيك نت

قتل زهرا كاظمی
علاوه بر شهرام اعظم
20 شاهد ديگرهم در نوبت اند
مرتضوی فرمان "رهبر" را اجرا كرده است



انتخابات پارلمانی
فضای سياسی افغانستان
بسرعت درحال گشايش است
حضور چپ دراحزاب نوين افغانستان

     

     infos@peiknet.com

 

هنر و انديشه

زبان

چاله میدانی

سیمای ج.ا

منوچهر زال‌پور بعنوان نسل جدید داستان نویسان ایران معترض به زبان سیمای جمهوری اسلامی گفته است:

« صدا و سيما به سمت منش‌هاي جاهل مسلكي رفته و اين چيزي است كه از سريال ” شب دهم “ به اين طرف شروع شد. زباني كه در اين رسانه تبليغ مي‌شود نه اينكه قبلا نبوده ولي الان بدجوري دارد وارد فرهنگ مي‌شود. اين فرهنگ را كه مي‌توان فرهنگ زبان ” چاله ميداني “ ناميد، چيزهايي را وارد زبان ما مي‌كند كه به مثله ‌شدن زبان و ادبيات منجر مي‌شود. در صدا و سيما وقتي مي‌خواهند بحث روشنفكري كنند، يا زبان سنگين به كار مي‌برند كه عامه آن را نمي‌فهمند يا اينكه لمپنيسم را در زبان وارد و به نام روشنفكري ترويج مي‌دهند. از دهه 60 به بعد زبان بطور عجيبي دچار لمپنيسم شد و يك جور ولنگاري در استفاده از واژه‌ها را در رسانه‌هايي كه مخاطب آنها به خصوص نسل جوان است، مشاهده مي‌كنيم. در سريال‌ها و برنامه‌هاي تلويزيوني و مجلات جوان.


نخستين شماره
 پيک نت
در سال 84
سالی پرحادثه
در پيش است

روزنت "پيک نت" نخستين شماره خود را در سال 84، پس از دو هفته تعطيلات نوروزی که همه بدان نياز داشتيم با اين شماره آغاز کرد. اعضای تحريريه و فنی "پيک نت" سالی سرشار از بهروزی را برای کليه ايرانيان آرزو می‌کنند. از همه خوانندگان پيک نت که در آغاز سال جديد، ضمن ارسال پيام های شادباش نوروزی توصيه به پايداری کرده بودند، نه تنها سپاسگزاريم، بلکه استواری و همراهی آنها را نيز درحمايت از خويش خواهانيم. اين ما و آنچه در توان داريم و اين شما و آنچه در اين روزنت می‌خوانيد و دنبال می‌کنيد، آن هم ايران و سال پرحادثه ای که در پيش است.
به پيش!


 

رئيس جمهور آينده
از دل وحشت از شورش
و غارت بيرون خواهد آمد؟


فروردین 1326
میدان اعدام "چوچرای" مهاباد

 آخرین نگاه قاضی محمد
به کردستانی که عاشق آن بود

گزارش خبرنگار ارتش شاهنشاهی
از محاکمه و اعدام قاضی محمد


انتخاب توام با تاخير اما مدبرانه رئيس پارلمان عراق
وحدت مذهبی – قومی درعراق
سياست خودی وغيرخودی درايران


سهمی كوچك در استاديوم يكصدهزار نفری

اينجا گوشه ای كم عرض و طول در استاديوم آزادی در روز مسابقه ايران و ژاپن است. تنها زنان و دخترانی اجازه حضور در استاديوم صدهزار نفره را يافتند كه كارت باشگاه‌های ورزش بانوان و بويژه فوتبال بانوان را داشتند و يا مربی ورزش بانوان بودند. از دل انواع مرزبندی‌های مذهبی و امنيتی و پليسی، تقسيم مردم به خودی و غير خودی، جدا سازی زنان و دختران و مردان و پسران از هم و ... سرانجام آن شورش كور خيابانی بيرون آمد كه درعمل موجب تقويت آخرين تصميم سردار قاليباف برای حضور در ميدان انتخابات رياست جمهوری شده است!


تقی رحمانی به مرخصی آمد
رهائی گام به گام
از چنگال قوه پنهان و پشت پرده


زن فروشی
تجارت پولساز دراسرائيل


سخنرانی و پرسش و پاسخ مصطفی تاج زاده
بسيج شويم و فشار بيآوريم به اقتداگراهای جمهوری اسلامی
شرايط جهانی آماده
تحميل انتخابات آزاد است

1- برخی از جوانان مي‌گويند مدل اُكرائينی را مي‌خواهيم. من مي‌گويم اگر مدل اُكرائينی را هم مي‌خواهيد، اول بايد بياييد در انتخابات شركت كنيد. اگر نامزدتان را رد كردند، اينجا را اُكرائين بكنيد، نه اين كه در خانه بنشينيد و بگوييد ما اُكرائين مي‌خواهيم بشود. بعضی از دوستان به ما مي‌گويند شما بي‌خودی مي‌ترسيد از جناح راست، افكار عمومی جهانی و اينترنت و فشار آمريكا و اروپا به گونه‌ای است كه نمي‌گذارد اينها هيچ كار خلافی بكنند، من پاسخم اين است كه آقا! مي‌شود همه‌ی اينها را جمع كرد و بسيج كرد كه فشار بياورند به اين اقتدارگراها كه ما فعلاً يك انتخابات آزاد برگزار كنيم، بقيه‌اش پيش‌كش.2- من به بعضی از دوستان ‌گفتم اگر من به جای رهبری بودم پيام نوروزی را امسال به دعوت از هركسی كه به قانون اساسی التزام دارد اختصاص مي‌دادم كه: بياييد ثبت نام كنيد، كشور مال خودتان است. ملت بيايند حاكم بشوند بر كشورشان، هم ايران نجات پيدا كند، هم ثبات سياسی ما حفظ شود و هم بتوانيم جايگاه خود را در منطقه حفظ كنيم و يك الگوی بهتر در جهان ارائه كنيم. 3- به جای اينكه به خيابان فكر كنيم بهتر است به صندوق رای فكر كنيم. در هيجدهم تير جنايتی كه آنها كردند كافی بود تا خيلی چيزها در اين مملكت اصلاح شود، اما تا دانشجويان به خيابان ريختند، آنها طلبكار شدند. يعنی كشت و كشتاری راه انداختند كه معلوم نبود كار چه كسی بود و بعد آمدند و گفتند می‌خواهيم مملكت را نجات دهيم. به نظر من اگر دانشجويان يك ماه از دانشگاه خارج نمی‌ شدند و از دانشجويان دانشگاههای ديگر دعوت می‌كردند كه هر روز بروند و از آنجا بازديد كنند و با مردم ارتباط برقرار می‌كردند خيلی چيزها تغيير می‌كرد.


نظرسنجی نوروزی
سردار قاليباف
بيش ازهر کانديدائی زمينه رای دارد


سال 84 اينگونه آغاز شد
از شادی خيابانی مردم
تا انفجارخشم درخيابان آزادی


پرونده قتل زهرا کاظمی بسته نشده، گشوده شد
تجاوز توام باشکنجه
زهرا کاظمی برای اعتراف گيری

اسناد و نشانه های دهها نمونه تجاوز به دانشجويان و زندانيان برای شکنجه و اعتراف گيری وجود دارد که سنت های اجتماعی مردم مانع انتشار اخبار آن است. با گشودن اين بخش از پرونده زهرا کاظمی، بايد گريبان شکنجه گرانی را گرفت که با آگاهی از همين سنت های اجتماعی روح و روان زندانيان را در هم شکستند و اعتراف گرفتند.



6

دو سئوالی كه قصد انتشار آن موجب توقيف وقايع اتفاقيه و جمهوريت شد
2 سئوال ممنوعه شيرين عبادی
در دادگاه قتل زهرا كاظمی:

 شهريور

1383

1- روی ران مقتول (زهرا كاظمي) آثار كبودی ديده شده بود. بايد معلوم شود اين كبودی بر اثر چه حادثه ای بوجود آمده است؟
2- لباس مقتول از يك
جائی پاره و خونی بوده است. اين هم بايد مشخص شود كه چرا لباس مقتول از اين ناحيه خاص پاره و خونی شده؟


يادداشت های نوروزی
خوزستان فقرعمومی برفراز گنج ملی


هاشمی رفسنجانی:
با سياست‌های ديگری  به كاخ رياست جمهوری می‌روم


قتل سعيدی سيرجانی، طرح سقوط مينی بوس نويسندگان به دره،
ربودن فرج سركوهی و انتقال اسلحه به اروپا
فشارفضای انتخاباتی  به رفسنجانی برای پاسخگوئی
48 ميليون ايرانی واجد شرايط رای
با انتخابات آينده چه خواهند كرد؟


اعضای انجمن حجتيه، چرا و چگونه عضو مجاهدين خلق شدند؟


هاليبرتون زدوبندچی های حاكميت ايران را نا‌اميد كرد
شركت های نفتی آماده تحريم اقتصادی ايران می‌شوند


رسانه های عمومی امريكا
افكار عمومی امريكا را آماده حمله نظامی به ايران می‌كنند


سهم خود را در بهره گیري از این روزنت بپردازید

این یگانه منبع درآمد پیک نت براي ادامه انتشار است.

 حساب بانكي پيك
S.G
.
Bardeh
 
Kontonr.: 277978300
 BLZ:100 700 24
 
DeutsheBank (Germany)

نشاني پستي پيك نت
 
KHMI
 
Postfach 210453
 10504 Berlin-Germany


    

 

 
 
 
 
 
 

 



15 فروردين 1384 - 3 آوريل 2005


پايان يك ماموريت 20 ساله
چهره واقعی
 "پاپ"
در آنسوی ديوارهای واتيكان

پاپ جان پل دوم، سرانجام پس از چند بار انتقال به بيمارستان و بازگشت به واتيكان درگذشت. با آنكه بموجب همه شواهد او جمعه شب و يا صبح شنبه درگذشته بود، واتيكان برای بهره گيری مذهبی و بازی با احساسات مردم، اين خبر را برای روز يكشنبه ذخيره كرد. يعنی اولين يكشنبه پس از رستاخير مسيح!
مراسم آرام و‌بی‌جنجالی كه به مناسبت مرگ وی در ميدان يكشنبه‌های واتيكان برپا شد، تفاوتی بنيادين با نمايش‌های توام با سينه زنی و قمه زنی بمناسبت‌های مشابه در كشورهای مسلمان و بويژه شيعه داشت، اما در عوام فريبی مذهبی و بازی با احساسات مردم شيوه‌ها يكسان بود. با تاريخ درگذشت آيت الله خمينی نيز در جمهوری اسلامی همينگونه بازی شد و با آنكه او روز 12 خرداد درگذشته بود، خبر را 14 خرداد اعلام كردند تا مقارن شود با 15 خرداد و يا درجريان انفجار مقر حزب جمهوری اسلامی با آنكه رقم واقعی قربانيان اين انفجار درابتدا 78 تن و بعدا به 84 تن رسيد، برای تداعی شمار شهدای واقعه كربلا، شمار قربانيان اين انفجار را 72 تن اعلام كردند.
انتخاب پاپ جان پل دوم شايد سياسی ترين انتخاب در تاريخ واتيكان بود. او از دوستان "رونالد ريگان" رئيس جمهور اسبق امريكا بود و در آغاز كشاكش‌های لهستان كه زمينه‌های فروپاشی اردوگاه سوسياليسم را می‌توانست و توانست فراهم كند به اين سمت انتخاب شد. به گفته "ياروزلسكی» آخرين رئيس دولت سوسياليستی لهستان و از قهرمانان جنگ دوم اين كشور، گماردن يك لهستانی در راس واتيكان بزرگترين اقدام تقويت كننده "لخ والسا" رهبر اپوزيسيون ضد دولتی لهستان بود. او دراين نقش با تمام نيرو ايفای نقش كرد، چنان كه بعدها خود را در مسكو به گرباچف رساند و كليساهای ارتدكس و كاتوليك روسيه را ترغيب به ايفای نقش اپوزيسيون دولتی كرد. گرباچف، در نخستين ديدار و مذاكره اش با وی گفت:"او سياسی ترين كشيش بود و اگر او نبود ديوار برلين به اين آسانی و زودی فرونمی ريخت!"
آن چهره به ظاهرا مهربان و مردم دوستی كه پاپ در سالهای پس از فروپاشی اتحاد شوروی به خود گرفت، مربوط به دوران پايان ماموريتی بود كه بخوبی از عهده آن برآمد. او حتی در اوج پيری و ناتوانی جسمی، پس از گشتی در امريكای لاتين خود را به كوبا رساند بلكه درآنجا نيز بتواند زمينه‌های سقوط كاسترو را فراهم سازد، كه ناموفق و نا اميد به واتيكان بازگشت!
خبر درگذشت پاپ را با همين صراحت بايد نوشت و انتشار داد، تا نسبت به انتخاب جانشين او هوشيار بود و نقش پاپ جديد را همسو با سياست‌های امريكا دريافت. حضور برلسكونی، متحد جورج بوش در راس دولت ايتاليا قطعا جاده را برای تامين نظر امريكا برای انتخاب جانشين پاپ هموارترخواهد كرد.
گردش به چپ در امريكا لاتين كه اكنون در هر انتخاباتی در اين منطقه جهان خود را نشان ميدهد، می‌تواند انگيزه ای جدی برای يافتن كشيش ديگری برای ايفای نقشی مشابه پاپ جان پل دوم در دوران فروپاشی اردوگاه سوسياليسم، در امريكای لاتين باشد.


كنگره بزرگ
 در مسكو

دومين كنگره شورای دولتی مردم روسيه و بلاروس با هدف بررسی مسائل روز داخلی وخارجی در روز27 ماه مارس در شهر مسكو برگزار شد.
پيش از افتتاح كنگره، رهبر حزب كمونيست روسيه« گنادی زوگانوف» در يك كنفرانس مطبوعاتی شركت كرده و اعلام داشت:
عليرغم مشكلات و مخالفت‌هائی كه با تشكيل اين كنگره شد، بيش از هزار هيئت نمايندگی از احزاب وسنديكاها واتحاديه‌های كارگری جمهوری‌های اتحادشوروی سابق و همينطور هيئت بزرگی از جمهوری اوكرائين دراين كنگره شركت كردند. دويست نماينده از رهبران سياسی احزاب واتحاديه‌های كارگری بلاروس نيز در كنگره حضور داشتند. دفاع از استقلال و همبستگی خلق‌های روس بخشی از كارپايه اين كنگره بود.


درانتظار
حوادث سياسی
سوريه
لبنان
مصر

كاندوليزا رايس وزير امور خارجه آمريكا به روزنامه واشنگتن پست گفت: آمريكا درباره اوضاع آينده سوريه درحال تماس با بسيارى از افراد در منطقه است تا براى هر اتفاقى آماده باشد.
واشنگتن پست افزود: هم فرانسه و هم امريكا براين عقيده اند كه دولت سوريه به احتمال قوى نخواهد توانست پس از عقب نشينى سربازانش از لبنان به بقاى خود ادامه دهد. انتخابات آزاد در لبنان دگرگونى در سوريه را نيزاجبارى خواهد كرد.
اين پيش بينی ها درباره آينده سوريه درحالی است كه سوريه در يك پيمان اتحاد با جمهوری اسلامی قرار گرفته است.
همزمان با پيش بينی رويدادهای آينده در سوريه و لبنان، در مصر نيز تظاهرات در چند شهر عليه حسنی مبارك آغاز شده است. هدف از اين تظاهرات كنار رفتن حسنی مبارك و خانواده او از حاكميت و برگزاری انتخابات آزاد رياست جمهوری در اين كشور است.


زندانيان سياسی
درآذربايجان
آزاد شدند

"الهام علی اف" رئيس جمهور آذربايجان طی فرمانی دراين كشور عفو عمومی اعلام كرد. با اين فرمان زندانيان سياسی آزاد شده و يا پرونده آنها مختومه شد. به دنبال آزادى ۱۱۴ زندانى، مسأله زندانيان سياسى از دستور كار اجلاس بهارى مجمع پارلمانى اين شورا حذف شد. ايجاد يك شبكه تلويزيون اجتماعى خارج از نظارت دولت و توسعه حقوق سياسى- اجتماعى از جمله آزادى زندانيان سياسى از تعهدات جمهورى آذربايجان به هنگام عضويت در شوراى اروپا در سال ۲۰۰۱ميلادى بود، كه اكنون تحقق يافته است.
قرار است در آذرماه آينده در جمهوری آذربايجان انتخابات پارلمانی انجام شود و اكنون با اعلام عفو عمومی و گشايش فضای سياسی در اين كشور، احتمالا آن انتخابات به شكل گيری فراكسيون احزاب در پارلمان جمهوری آذربايجان خواهد انجاميد.