مصاحبه فرمانده کل سپاه
ترور و نا امنی
قرار است در ایران گسترش یابد

 

حذف گام به گام
قالیباف و لاریجانی
احمدی نژاد را پشت سرگذاشته اند

       پیک هفته 107  -------- 14 تیــــر 1390  برابر 5 ژوئیه 2011

تماس: infos@pyknet.net


کودتای 22 خرداد را بازخوانی کنید

پیک نت

 12 آبان

گفتگو میان

بازداشت شدگان

و بازجویان

(برای باز شدن صفحه اول شماره هائی که در مرور کودتای 22 خرداد به آنها باز میگردیم، باید روی نام ماه کلیک کنید.)


منتخب اخبار


شعار لباس شخصی‌ها

علیه خاتمی در مراسم صدوقی +عکس


تسلیت مجمع مدرسین و محققین به محمد خاتمی

حسن روحاني:

مدعی اند با امام زمان در ارتباط اند، خود را بی‌نیاز از ولایت‌فقیه می‌دانند


قائم مقام اعتماد ملي:

شرايط عمومي جامعه براي حضور اصلاح طلبان مساعد است


 ساندی تایمز:

ایران برای دور زدن تحریم شبکه  قاچاق راه انداخته


کاهش یارانه نقدی

 طی 6 ماه


فرش قرمز دولت برای واردات خودرو افراد خاص


قهرمان  مبارزه با فاسد اقتصادی سرمنشاء فساد اقتصادی از کار درآمد


مهدی طائب:

سرخپوست مسلمان بودند!


تصاویر تشییع امام جمعه سبز یزد با حضور زرتشتیان، محمد خاتمی

علی‌خمینی  و...


موسوی لاری:

جناح راست اعتراف کند که اشتباه کرده و  تفکر اصلاح‌طلبان صحیح بوده


بازگشت دبیرکل جبهه مشارکت به زندان اوین


  مجلس:

ورود ۲۰ میلیارد دلار کالا ( یک سوم تجارت رسمی) از اسکله های غیر قانونی


 فرمانده سابق سپاه:

آقا بگوید کلاه بیاورید٬ می‌دانیم چه چیزی ببریم


رئیس فراکسیون روحانیون مجلس:

جامعه وعاظ ولايي با اهداف  منحرفانه احمدی نژاد شكل گرفت


هشدار علی مطهری:

فشار بر  امضا کننده طرح سوال از احمدی نژاد


سرتیپ کرمی راد نماینده مجلس:

نمایندگان اصلاح طلب بي خود كرده اند طرح استیضاح احمدی نژاد را امضاء کرده اند


محسن قرائتی:

صبح دخترها و عصر پسرهادانشگاه بروند


اجتماع اعتراضی کارکنان شهرداری خرمشهر

 مقابل ساختمان شهرداری


زندگی دشوار «معدنچیان کرمان» به روایت تصویر


گزارش تصویری

قرائت پیام  خاتمی در سالروز تولد زندانیان اسماعیل صحابه

و عماد بهاور


هشدار علی یونسی درباره  شکل‌گیری گروه‌های تروریستی

از درون حاکمیت


شیرین عبادی:

 مردم نمی‌خواهند ایران سرنوشت لیبی را پیدا کند


رضا پهلوی:
کودتای بیست و هشت مرداد یک افسانه است! (فیلم)

وزیر علوم دولت خانمی:

دانشگاه‌ها را تفکیک جنسیتی می کنید، با مغازه‌ها و خیابان‌ها و کل جامعه چه خواهید کرد؟


گزارش تلویزیون   آلمان

درباره مریم مجد


۳۳۸ میلیون تومان؛

هزینه‌ سفر‌های اروپایی

تیم احمدی‌نژاد


بدهي 400 ميليارد توماني بيمه‌ها به وزارت بهداشت


 از ترس واکنش مردم

نمی توانید احمدی نژاد را کنار بگذارید


امام جمعه بندرعباس:

بودجه  فرهنگی دولت خرج كار سیاسی می‌شود!+فیلم


وزیر اطلاعات:

حجم واردات کالا  16 میلیارد دلار سال 88 ،  65 میلیارد دلار در سال 89


علم‌الهدی:

 تجاوز به دختران دانشجو  چیز خاصی نبود


۶۲ درصد مقتولان زن؛ قربانی قتل ناموسی اند


لغو پروانه وکیل دانشجویان در اصفهان


تجمع كارگران

مقابل مجلس


معاون امور استان هاي خانه كارگر:

 بيكاري 17 درصد است


آموزش شکنجه توسط معلم به دانش آموزان

 (فیلم)


رفسنجاني:

فيلم فردي كه مرتكب  آتش‌سوزي در مجمع تشخيص شده در اختيار نيروهاي اطلاعاتي است


حسن خمینی:

 مردم درگیر مشکلات اقتصادی و معیشتی سختی


خطای استراتژیک

علی خامنه ای


طائب:

 رييس‌جمهوری آينده

شبيه احمدی‌نژاد است


۶۷ فعال سیاسی خارج :

مخالفت با سفر گزارشگر حقوق بشر،  ترس از افشای  جنایات  است


وزارت اقتصاد یونان

 در آتش خشم مردم

معترض سوخت


طائب:

 رييس‌جمهوری آينده

شبيه احمدی‌نژاد است


۶۷ فعال سیاسی خارج :

مخالفت با سفر گزارشگر حقوق بشر،  ترس از افشای  جنایات  است


وزارت اقتصاد یونان

 در آتش خشم مردم

معترض سوخت


لی یونسی وزیر اسبق اطلاعات:

با ترور بهشتی به روند دموکراسی آسیب زدند


اگر اخبار روزهای گذشته را نخوانده و دنبال نکرده اید، می توانید با مراجعه به بایگانی، روزهای گذشته پیک نت آنها بخوانید و دنبال کنید


 

 

 

به زندان خانگی موسوی وکروبی خاتمه دهید

 و زندانیان سیاسی کودتا را آزاد کنید


سیاست نظامی ج. اسلامی
وارد مرحله جنگی شده
!

دیدار روز گذشته فرماندهان سپاه با علی خامنه ای که به بهانه سالروز تولد امام حسین انجام شد، در کنار دیگر اخباری که در ارتباط با سوریه و برخی رویدادهای غافلگیرانه واحتمالی داخلی است، همگی در کنار هم معنائی جز این ندارد که باید در انتظار حوادث بزرگ بود.

روزنامه "الاهرام" چاپ مصر به نقل از منابع مطلع در بغداد گزارش داد که علی خامنه ای در دیدار اخیر خود با جلال طالبانی رئیس جمهور کُرد عراق، توسط وی پیام تهدید آمیزی در ارتباط با رویدادهای سوریه برای رئیس جمهور امریکا فرستاده است.

جلال طالبانی در حاشیه همایشی که با عنوان "مبارزه با تروریسم" در تهران برپا شده بود، با رهبر جمهوری اسلامی ملاقات کرد و در همین دیدار پیام خامنه ای برای اوباما را دریافت داشت.

الاهرام نوشت که رهبر جمهوری اسلامی از اوباما خواسته است که در امور سوریه دخالت نکند و در صورت چنین دخالتی، جمهوری اسلامی به نیروهای امریکائی در عراق فشار وارد خواهد آورد!

روزنامه لبنانی "الاخبار" که معمولا اخبار حزب الله لبنان را منتشر می کند نیز در خبر جداگانه ای مدعی شد که ایران به ترکیه هشدار داده است که در امور سوریه دخالت نظامی نکند.

این در حالی است که خبرگزاری ها از تمرکز و آرایش نظامی ترکیه در مرزهای مشترک این کشور با سوریه خبر داده اند.

همین روزنامه از قول منابع خبری خود نوشته است که هدف اصلی از تغییر نظام سوریه، نابودی حزب الله لبنان و تضعیف موقعیت استراتژیک جمهوری اسلامی است و به همین دلیل  "دفاع از دمشق در حکم دفاع از تهران و بیروت است.

همزمان با انتشار همین اخبار، "عبدالحلیم خدام" مرد شماره 2 در زمان حافظ اسد که پس از درگذشت وی مشاور بشار اسد شد و اکنون در خارج از سوریه به جمع مخالفان دولت سوریه پیوسته، در مصاحبه ای با روزنامه "الشرق الاوسط" گفت: رهبران جمهوری اسلامی به این دلیل نگران سرنوشت نظام حاکم بر سوریه اند که می دانند سرنگونی نظام سوریه، می تواند سرنگونی نظام جمهوری اسلامی را در پی داشته باشد"


در یک حمام آب معدنی، برای کنترل خال پشت او
ذوالنور و احمدی نژاد
می خواستند ملک عبدالله را لخت کنند!
اشپیگل چاپ آلمان- ترجمه عسگر داوودی

قبل از لخت شدن!

دیدار و مذاکره مشائی و ملک عبدالله پادشاه اردن. ذوالنور و احمدی نژاد او را مامور این دیدار و دعوت از ملک عبدالله به ایران کرده بودند. قرار بود او را، وقتی به ایران رسید ببرند به یک حمام آب معدنی تا وقتی لخت می شود، ببینند

 پشتش خال ظهور امام زمانی دارد یا نه! این دعوت و این طرح تا آستانه اجرا پیش رفت و تنها در آخرین ساعات قبل از ورود ملک عبدالله به تهران، این سفر لغو شد. هنوز معلوم نیست ملک عبدالله از طرح لخت کردنش در حمام آب معدنی با اطلاع شده و سفرش به ایران را لغو کرد و یا مخالفان سفر یک پادشاه به ایران جلوی این سفر را گرفتند. این سفر به هر دلیل لغو شده باشد، مهم نیست، مهم فاجعه ایست که بنام حکومت امام زمان در ایران بر سر کار آوردند و برای ادامه چنین مضحکه ای، کودتای خونین 22 خرداد را کردند و زندان ها را از نسل مذهبی انقلاب 57 پر کردند. حالا آقای خامنه ای نمی داند با نوزاد بی پدر و مادری که 7 ساله شده و روی دستش مانده چه کند؟


مصاحبه عبدالحلیم خدام با شرق الاوسط
ج. اسلامی نگران سوریه است
زیرا نگران آینده خویش است


برای اسکان فراریان حوادث سوریه
طرح ترکیه برای برپائی
 منطقه آزاد در داخل خاک سوریه


میرحسین موسوی:
از زندان خبر می رسد

گفتمان چالش برانگیز
میان بازداشت شدگان و بازجوها
به مرور کودتای 22 خرداد در ستون دست چپ بالای صفحه مراجعه کنید

سرمقاله راه توده
سوریه- لبنان- فلسطین
نمی توانند متحد ج. اسلامی بمانند!

احمدی نژاد و فرمانده سپاه کاپیتان های دو تیم اند
رقابت دو تیم دولت و سپاه در مسابقه قاچاق کالا

پرده ها فرو می افتد- مصاحبه با نویسنده کتاب "شنود اشباح"
آنها که تیر خلاص می زدند

دولت امام زمان تشکیل دادند!


گزارش دریافتی
رویا روئی مردم و گشت ارشاد در ولیعصر تهران


سخنرانی جدید احمدی نژاد به امید برپائی جنجالی تازه
دست 5 فرزند را بگیرید
و در ویلاهای احمدی نژاد زندگی کنید


راه نفس گیر اصلاحات و تحولات در ایران
مجتبی واحدی
نو آمده ای، که زود هم رفت


انتشار گزارش مشترک وزارت کشور و سازمان امنیت آلمان
تله وزارت اطلاعات
 برای آنها که جهت دیدار بستگان
به ایران سفر می کنند
!


حساب بانکی

A.Khodai

DEUTSCHE BANK

Konto 4593745

BLZ 10070024

برای پرداخت از خارج آلمان اطلاعات زیر را بنویسید

BIC: DEUTDEDBBER

IBAN. DE 31100700240459374500

----------------------------

برای تماس با پیک نت

 ازآدرس ای میل زیر استفاده کنید:

  infos@pyknet.net

 

آدرس پستی

N.Vernis

Postfach 200208
  13512 Berlin

Germany

----------------------------

Site Meter

pay pal پیک نت برای دریافت آبونمان و کمک های مالی

آدرس ای میل ویژه pay pal

4peiknet@gmail.com

 


پیام ها و نظرات



وحدت ملی
یعنی این؟

سلام- شما که همیشه از قول مقامات از وحدت ملی می نویسید، لطفا این جمله را از صفحه 17 روزنامه اطلاعات 90/4/13، در آگهی استخدام نیروی دریایی بخوانید که اولین شرط استخدام "متدین به دین اسلام" ذکر شده است. یعنی مسیحیان، زرتشتیان، یهودیان و سایر اقلیت های مذهبی ایران از استخدام محروم اند.این است  معنی تساوی بین ادیان! مگر ما ایرانی نیستیم؟ مگر ما در همین مملکت مالیات نمی دهیم؟ کار نمی کنیم؟ اجدادمان با همین مذهب در ایران زندگی نکرده اند؟

پیک نت: خواننده گرامی، ما منتشر کننده اخبار و گفته ها و ادعاهای مقامات هستیم. بنابراین، انتقاد شما به حکومت وارد است و نه به ما. هر گاه که تفسیری بصورت مستقل در باره رویدادهای ایران نوشته ایم نیز مدافع نظر امثال شما بوده ایم. یعنی مخالفت با تبعیض های قومی و مذهبی و ایدئولوژیک. این که آقایان یک حرف دیگری می زنند و عملشان یک چیز دیگری است، به ما که منتشر کنندگان پیک نت باشیم مربوط است؟ این انتقاد به آنها وارد است نه به ما.


تجاوز را
سپاه
 نهادینه کرد

سلام - من به عنوان کسی که در بسیج بوده ام و می دانم کسی که به مسائل منطقه سکونت خودش اشراف دارد چگونه عمل می کند، درباره ادعای نیروی انتظامی در برخورد به "تجاوز به عنف" برایتان می نویسم:

بعد از انتخابات 88 سپاه تلاش گرد عده ای از نیروهای مناطق مختلف را در سرکوب ها بکار گیرد تا در بسیج مسئله ایجاد نکنند .این افراد را از طریق بچه های سپاهی که مناطق مختلف کشور دارو دسته داشتند جمع کردند که خیلی از انها بسیجی نبودند .

این افراد در کمترین زمان با برانگیختن احساسات آنها به خیابان آوردند.چون سپاه به روحیات این افراد وارد بود برای تحریک به آنها اینگونه القا شده بود که کسانی که به خیابانها امده اند زنا زاده اند که مخالف ولایت هستند و شما می توانید هر کاری که خواستید بکنید .حتی به آنها گفته شده بود که این آدم های که به خیابان امده اند زنا کار هستند. عفت ندارند .

حال این افراد به محل زندگی خود برگشته اند و برای خود حقی قائلند و از طرف دیگر دینشان را از کسانی گرفتنه اند که می گفتند برای ترساند این افراد باید ترتیب آنها را داد تا ادم بشوند .آنها را حدود شش ماه در تهران نگهداشتند و همین افکار را برای آنها تبلیغ کردند.این افکار را در شش ماه که انها را در تهران نگاه داشته بودند در ذهن انها نهادینه کرده اند .

تجاوز در کاشمرحاصل این آموزش و از تهران به محل بازگشتن این افراد است. یقین دارم که حادثه فجیع خمینی شهر هم محصول همین آموزش بود.

در همه موارد متجاوزان دارای موبایل هستند و به طریق و اس ام اسی همدیگر را خبر می کنند. ترس و خجالت آنها برای این نوع تجاوز ها در تهران ریخته شد. این منطق زندان کهریزک است که حالا اینجا و آنجا بصورت تجاوز و تجاوزهای دسته جمعی بیرون می زند.


جان می گیرند

به جای گرفتن

"داد"  مردم

سلام بر همه شما- شما را به خدا این چند خط را منتشر کنید: دادگاه حقوقی شیراز معروف به دادگاه ملاصدرا است. دادگاههای خانواده آن به جای قضاوت دنبال این هستند که کدام خانم می خواهد طلاق بگیرد که از مسئول دفتر تا خود قاضی چشمشان دنبال این خانم است .با تهدید، سر دواندن، دانه پاشیدن و....این یک چیز عادی شده که می تونید از هر وکیلی در شیراز سئوال کنید.

شعب حقوقی از موقعی که پا بگذاری آنجا، از مسئول دفتر گرفته تا بایگانی از شما علنی خواست بده و نپرس را دارند. اگر ندهی هر بلائی سر پرونده ات می آید. گم می شود، سند و  نامه از داخل آن غیب می شود و...

تازه این هنوز پیش از نوبت قاضی است. تازگی ها حساب های قضات را چک کرده اند که در حساب یکی از بچه های قضات یک میلیارد و نیم موجودی بوده است.

شما بگوئید، قاضی که حقوق ماهیانه اش در نهایت یک میلیون تومان است چطور میتواند در حساب بچه اش یک میلیارد و نیم تومان موجودی باشد؟

من مطمئن هستم که به این قاضی ترفیع هم خواهند داد.

جایی که باید داد مردم گرفته شود اینست دیگر خودتان جاهای دیگر را حدس بزنید .

پیشنهاد می کنم، قوه قضائیه یک سایت شکایت از دادگاه ها و قضات آن راه بیاندازد تا ببیند روازنه چه تعداد شکایت و افشاگری می رسد.


برگرفته از کتاب "بازی شیطانی"
"حماس"
 در فلسطین
چرا و چگونه متولد شد؟

(این کتاب را از این طریق تهیه کنید)