ايران  

        www.pyknet.net

   پيك نت

 
صفحه اول پیوندهای پیک بايگانی پيک

29 اردیبهشت ماه  1393

infos@pyknet.net

 
 
 

گفتگو علی شکوری راد

کمیته بحران علیه دولت

در خارج از مجلس مستقر است 
 
 
 
 

دکتر علی شکوری راد، نماینده مجلس ششم، از اعضای رهبری جبهه مشارکت که سابقه انقلاب و جبهه اش مانع برخی بی حیائی ها علیه اوست، در مصاحبه با اعتماد، پیرامون مخالفت هائی که با دولت می شود گفت:

 

حجم بالای مخالفت ها به دلیل به خطر افتادن منافع مخالفانی است که با برقراری یک انضباط مالی از سوی دولت یازدهم ایجاد شده است. رئیس جمهور و وزرا در مورد فسادهای به بار آمده در دولت قبلی اطلاع رسانی کافی نمی کنند.

 

- مخالفان هر روز بهانه یی برای مخالفت با دولت دارند و به نظر می رسد که تلاش دارند برای دولت سرگرمی های زیادی ایجاد کنند تا دولت را از امور اصلی منحرف کنند. روزی با دلواپسی و روز دیگر با فراخواندن 14 وزیر به مجلس برای پاسخگویی. فکر می کنید علت این رفتارها چه باشد و آیا مخالفان دولت واقعا در حال انتقاد هستند؟

 

به هر حال در دولت گذشته برای کسانی که رابطه خوبی با آن دولت داشتند سفره یی پهن بوده است اما این دولت با افرادی که بر سر کار آورده و انضباط مالی ای که برقرار کرده است باعث شده که این سفره برچیده شود و طبیعتا برخی افراد از این شرایط ناراضی هستند و نارضایتی شان را به این شکل بروز می دهند. از مجموعه اقداماتی هم که می کنند، می توان پی برد که یک هسته یا کمیته یی در حال سازماندهی و اجرای برنامه هایی برای بحران سازی علیه دولت و مشغول کردن دولت به امور جزیی است تا نتواند به کارهای اصلی برسد.

بدون شک یکی از اهداف آنان این است که دولت آقای روحانی کارنامه موفقی نداشته باشد. می خواهند از روحانی که هم در سیاست خارجی توفیق بزرگی کسب کرده است و هم توانسته تا حدی بحران های اقتصادی را مهار کند یک چهره ناموفق نشان بدهند. آنها در تلاش هستند تا دولت را از صرافت جلوگیری از روند گذشته بیندازند و اجازه ندهند که دولت سفره پر سودی را که آنها در دولت گذشته برای خود فراهم کرده بودند برچیند.

به نظر من دولت باید در برابر افراطیون پرهیاهو محکم باشد. اتفاقا شخص رییس جمهور در مقابل آنان منفعل نشده و خوب عمل کرده است. او در سخنانش جواب بحران سازان را داده و تلاش کرده است که آنان را ناکام بگذارد. در این مسیر برخی از وزرا رییس جمهور را همراهی کرده اند .

در دولت گذشته در غالب دستگاه ها نابسامانی های مالی زیادی وجود داشته و روند کارها نادرست بوده است. در برخی از دستگاه ها فسادهای بزرگی وجود داشته است که اگر شمه یی از آنان از سوی وزرا بازگو شود پاسخ بسیاری از مدعیان داده می شود. در حال حاضر این سوال مطرح است که چرا برخی از وزرا به جای افشا کردن چهره هایی که غرض ورزانه به دولت حمله می کنند در حال مماشات با آنها هستند؟ بدون شک افرادی که این روزها بیشتر از سایرین سر و صدا می کنند منافع شان بیشتر به خطر افتاده است.

دولت در مورد نابسامانی های گذشته 10درصد هم اطلاع رسانی نکرده و مسائلی که بوده است را نگفته و شفاف سازی نکرده است. اگر شفاف سازی صورت می گرفت دیگر با این حجم از جوسازی و کارشکنی های مخالفان دولت روبه رو نبودیم. در دوره گذشته فردی که از یکی از سازمان های فرهنگی 500 میلیون تومان، برای ترویج اسلام در نشریه خود پول گرفته و هیچ حساب و کتاب پس نداده است حالا در صف اول غوغاسالاران قرار دارد. (حمید رسائی نماینده مجلس)

دولت می تواند این مسائل را مطرح کند تا مدعیان زیاده خواه را بر سر جای خود بنشاند. اما دولتیان در این مورد اغلب سکوت کرده و نجابت به خرج داده اند.

من احساس می کنم که برخی از وزرا هنوز به خود نیامده اند و پیش خود تصور می کنند که این مخالفان در مجلس هستند و ممکن است برای کار آنها مزاحمتی ایجاد کنند و به همین علت بیشتر مماشات می کنند. (درحالیکه سر این مخالفان داخل مجلس به خارج از مجلس وصل است)

من فکر می کنم اگر اطلاع رسانی درست صورت بگیرد این گونه نمایندگان هستند که باید به فکر چگونه گذراندن دو سال باقی مانده خود باشند. اینها هستند که باید پاسخگوی این حجم از فسادها در دولت گذشته باشند و بگویند که چرا در برابر این حجم از فسادهای اقتصادی که سر انسان از شنیدن ارقام آن سوت می کشد نظارت موظف خود را انجام ندادند. بابک زنجانی تنها یک نمونه از این موارد است. به عنوان مثال من خبر دارم که یک فرد یا شرکت در دولت گذشته برای وارد کردن یک میلیون و 800 هزار تن گندم، از دولت گذشته ارز دولتی گرفته اما حتی یک کیلو گندم هم وارد نکرده است. این نمایندگان هستند که باید پاسخ دهند که چرا در برابر این فسادها هشت سال سکوت کرده بودند و اجازه داده اند ابعاد آنها اینقدر بزرگ بشود.

 

پیک نت 29 اردیبهشت  

 
 

اشتراک گذاری: