www.pyknet.net

   پيك نت

 
صفحه اول پیوندهای پیک بايگانی پيک

26 مهر ماه  1396

  pyknet100@gmail.com

 
 
 

با هشدار ناشیانه پلیس

سارقین خانه ها

راهی اصفهان می شوند!

 
 
 
 

 

در اصفهان هم مثل بقیه شهرهای ایران سارقین یا از دیوار بالا می روند و یا قفل در را باز کرده و داخل خانه می شوند و آنچه که بتوانند تبدیل به پول کنند را به همراه پول نقدی اگر در خانه پیدا کنند می برند. تا اینجا کار اصفهان هم مثل شیراز، مثل تهران، مثل مشهد و تبریز و بقیه شهرهاست. اما روز گذشته رئیس پلیس اصفهان گفت که آمار کشف اشیاء مسروقه از خانه اصفهانی ها نشان میدهد که در این شهر مردم طلا و جواهر در خانه نگهداری می کنند و سارقین خانه ها نیز در جستجوی همین دو قلم جنس خانه ای را که وارد آن شده اند می گردند!

رئیس پلیس براساس برآورد کشفیات حدس زده که حدود ۶۰۰۰ میلیارد تومان طلا و جواهرات در خانه اصفهانی‌هاست و مردم این شهر حاضر نیستند طلا و جواهرات خود را به صندوق امانت های بانکی بسپارند.

مدتی پیش سرقت حدود دو میلیارد تومان طلا و جواهرات از منزلی گزارش شد که کل خانواده شامل دختران و عروسان و... طلاهای خود را در منزل بزرگ خاندان یعنی پدربزرگ نگهداری می‌کردند. در موردی دیگر ۱۸۰ سکه طلا از منزلی به سرقت رفت و گزارش آن به پلیس ارائه شد.

ما سرقت ۵/۱میلیارد تومانی طلا از منازل مردم شهر نجف‌آباد اصفهان در ۲۰ مرداد امسال و ده‌ها مورد دیگر را داریم.

مردم گمان می‌کنند خانه‌هایشان امن‌ترین جاست، درحالی که نگهداری طلا و جواهر حتی در گاوصندوق منزل هم امن و مطمئن نیست، مگر این‌که گاوصندوق بالای ۸۰۰کیلو وزن و جداره فولادی داشته باشد و قابل مخفی کردن باشد

( امیدواریم با این اظهار فضل پلیسی، از فردا سارقین منازل از سراسر کشور به طرف اصفهان سرازیر نشوند!!)


به تلگرام پیک نت بپیوندید
https://telegram.me/pyknet @pyknet


 پیک نت 26 مهر

 
 

اشتراک گذاری: