ايران و جهان  

        www.pyknet.net

   پيك نت

 

صفحه اول

پیوندهای پیک

بايگانی پيک

 17 مرداد ۱۴۰۳

  pyknet100@gmail.com

 
 
 

سردار حاجی زاده، آیت الله سعیدی و روزنامه خراسان

موقعیت جهانی مناسب

حمله نظامی به اسرائیل نیست!

 
 

   

روزگذشته اظهار نظرهای متفاوتی درباره پاسخ به ترور اسماعیل هنیه، درمطبوعات و حتی از سوی برخی مقامات نظامی انتشار یافت که بسیار کلیدی و با اهمیت است. نخست بخشی از سخنرانی سردار حاجی زاده فرمانده هوا فضای سپاه که اگر نگوئیم مهم ترین، حداقل یکی از مهم ترین فرماندهان سپاه است. او در این سخنرانی که هنوز نمیدانیم مستقیما در ارتباط با شایعات روزهای گذشته مبنی بر آماده شدن ایران برای حمله به اسرائیل بیان شده و یا قبلا گفته شده با صراحت می گوید که ایران کاملا توان مقابله با اسرائیل را دارد اما شرایط جهانی به گونه ایست که این کار اکنون صلاح نیست.

از سوی دیگر آیت الله سعیدی که سالها مسئول عقیدتی – سیاسی و نماینده ولی فقیه در سپاه بوده و اکنون نقش مشاور را در بیت رهبری دارد و رئیس دفتر عقیدتی- سیاسی فرماندهی کل قواست، کوتاه و مختصر گفته است: "برابر جبهه کفر سه راه داریم. بجنگیم؛ تسلیم شویم یا مقاومت کنیم. جنگیدن مصلحت ما نیست چون به دنبال جنگ نبوده و نیستیم، تسلیم جائی در قاموس ما ندارد، بنابراین مقاومت را باید ادامه داد.

روزنامه خراسان نیز نوشت: پاسخ به ترور شهید هنیه ، موشک نیست. همان طور که پاسخ موشک به سفارت(اشاره به ترور موشکی چند فرمانده سپاه در سفارت جمهوری اسلامی)، موشکی بود، پاسخ به ترور شهید هنیه هم ترور است. یعنی اقدامی هم وزن.

در این اظهار نظرها و مطالب، حاشیه هائی هم وجود داشته اما جان کلام همین جملاتی بود که برایتان نقل کردیم. همراه با فیلم سخنرانی سردار حاجی زاده.

 
 

 


به تلگرام پیک نت بپیوندید
https://telegram.me/pyknet @pyknet


 پیک نت  7 آگوست  ۲۰۲۴

 
 

اشتراک گذاری: