ايران  

        www.pyknet.net

   پيك نت

 
صفحه اول پیوندهای پیک بايگانی پيک

۲۴ ابان ۱۴۰۴

  pyknet100@gmail.com

 
 
 

با حضور هیات هائی از ۴۰ کشور جهان

مجمع جهانی علیه نئوفاشیسم

در مسکو برگزار شد!

 

 
 

 

 

روز ۶ نوامبر، مجمع بین‌ المللی رسانه‌ ها با عنوان "حقیقت علیه نئوفاشیسم" در مسکو برگزار شد. هیئت‌ هایی از بیش از ۴۰ کشور جهان، همچنین نمایندگان سازمان‌ های حامی حزب کمونیست فدراسیون روسیه در مبارزه با "طاعون قهوه‌ ای" (اشاره به فاشیزم است) در این مجمع شرکت کردند.

این گردهمایی توسط گنادی زیوگانوف، دبیر کل کمیته مرکزی حزب کمونیست فدراسیون روسیه افتتاح شد و پس از نمایش مستند "فاشیسم" که توسط کانال تلویزیونی "رد لاین" تهیه شده بود، برای شرکت‌ کنندگان "روگانف" رهبری حزب کمونیست روسیه که نخستین سخنران مجمع بود طی سخنانی گفت:

علاوه بر مشکل اخبار جعلی، کمبود معمول داده‌ های قابل اعتماد در مورد وضعیت مناطق مختلف جهان نیز وجود دارد. به عنوان مثال، رسانه‌ های رسمی روسیه همچنان در چارچوب یک رویکرد دیرینه اروپا محور فعالیت می‌ کنند. در سیل اخبار جهانی، آنها بر رویداد های ایالات متحده و کشورهای اروپایی تأکید می‌ کنند. رویداد های سایر کشورها اغلب در حاشیه توجه آنها قرار می‌ گیرند.

علاقه مشترک ما ایجاد یک سیستم تبلیغاتی و ضد تبلیغاتی است که به طور مؤثر و گسترده موضع سوسیالیستی و مردمی- میهن‌ پرستانه جنبش چپ را در فضای رسانه‌ ای جهانی ارائه دهد. برای دستیابی به این هدف، ما معتقدیم که ترکیب تلاش‌های احزاب مترقی کمونیست و کارگری در سراسر جهان در شکل‌ دهی مشترک جریان‌های اطلاعاتی مهم است. این تنها راه مقابله با اطلاعات نادرست گسترده، پنهان کردن حقیقت و نگاه یک‌ جانبه به رویداد ها است.

به همین دلیل است که حزب کمونیست فدراسیون روسیه این مجمع رسانه‌ ای را سازمان داده است. هدف آن به اشتراک گذاشتن تجربیات و بحث در باره استراتژی برای اقدام مشترک در این دوران دشوار و انفجاری است. تنها با اتحاد نیروها می‌ توانیم ایده‌ ها و ارزش‌ های مشترک خود را به طور گسترده منتشر کنیم، از حقیقت تاریخی دفاع  کرده و با موفقیت برای سوسیالیسم مبارزه کنیم.

برای پرداختن به چالش‌های مشترک، احزاب ما روزنامه‌ ها و مجلات، ایستگاه‌های رادیویی و کانال‌های تلویزیونی در اختیار دارند و در رسانه‌ های اجتماعی و رسانه‌ های جدید فعالیت می‌ کنند. ما پیشنهاد می‌ کنیم که بر توسعه اشکال و روش‌های خاص برای هماهنگی کار خود و برای مبارزه مشترک برای صلح، دوستی و پیشرفت در سیاره منحصر به فرد خود تمرکز کنیم.

دو مجمع بین‌المللی ضد فاشیست، بستری واقعی برای اقدام متحد نیروهای چپ در مبارزه با تهدید نئو فاشیستی ایجاد کرده‌ اند. حمایت اطلاعاتی از این کار بسیار مهم است. ما یقین داریم که مجمع رسانه‌ای "حقیقت علیه نئوفاشیسم" به پیشرفت مشترک ما خدمت خواهد کرد! ما متحد خواهیم شد، و این یعنی شکست‌ ناپذیری ما!


به تلگرام پیک نت بپیوندید
https://telegram.me/pyknet @pyknet


 پیک نت  ۱۵ نوامبر  ۲۰۲۵

 
 

اشتراک گذاری: