ايران  

        www.pyknet.net

   پيك نت

 
صفحه اول پیوندهای پیک بايگانی پيک

۲۹ مهر ۱۴۰۴

  pyknet100@gmail.com

 
 
 

عنوان اول پیک نت ۲۹ مهر

سرعت در گردش به شرق

در کنار تماس با امریکا

 
 
 

 

 

ایران در دو جبهه بصورت سازمان یافته فعال شده و از نوسان ها و سردرگمی های پیش از جنگ ۱۲ روزه بیرون آمده است. رهبر جمهوری اسلامی یا بدلیل ضعف جسمانی و یا به موجب یک قرار پشت صحنه، کمتر سخنرانی می کند و یا اگر مانند روز گذشته و در دیدار با مدال آوران ورزش ایران سخنانی هم می گوید کوتاه و فشرده و بی حاشیه سازی های سیاسی است و مغشوش کردن روند امور است. هیچکس نمی گوید که در دوران پس از توقف جنگ ۱۲ روزه در پشت صحنه حکومتی چه تفاهم هائی برای اداره کشور صورت گرفته، اما فعالیت های شورای عالی امنیت ملی و شخص علی لاریجانی نشان میدهد که تفاهم هائی صورت گرفته است. در ادامه همین حدس و گمان هاست که نهادهائی برای فعال شدن در بریکس و شانگهای شکل گرفته که نمونه آن را در همین شماره پیک نت می خوانید. دو سفر لاریجانی به مسکو با فاصله ای نسبتا کم و سفری که باحتمال بسیار بزودی به چین خواهد کرد نیز تکمیل کننده اخبار فعال شدن نهادهای مرتبط با بریکس و شانگهای در ایران است که در مجموع می توان گفت گردش به شرق سرعت گرفته است.

اما سرعت گرفتن گردش به شرق به معنای انفعال در ارتباط با غرب و بویژه با امریکا نیست و روز گذشته سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد که  تماس‌هایی میان ایران و آمریکا در روزهای اخیر انجام شده است. حال با واسطه یا بی واسطه!

ویتکاف فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه نیز در گفتگو با شبکه تلویزیونی CBS ضمن اعلام تماس با طرف ایرانی، خواهان توافق درازمدت با تهران شد. او گفت:

ایرانی‌ها با ما تماس می‌گیرند. ما آماده‌ایم تا با ایران به یک راه‌حل درازمدت دیپلماتیک دست یابیم. آمریکا در حال گفت‌وگو با ایران در مورد این موضوع است.


به تلگرام پیک نت بپیوندید
https://telegram.me/pyknet @pyknet


 پیک نت  ۲۱ اکتبر  ۲۰۲۵

 
 

اشتراک گذاری: