ايران  

        www.pyknet.net

   پيك نت

 
صفحه اول پیوندهای پیک بايگانی پيک

۷ تیر ۱۴۰۴

  pyknet100@gmail.com

 
 
 

"ایران" غایب بزرگ بریکس

در مجمع اقتصادی سن پترزبورگ

روز نامه ساویتسکایا راسیا- ترجمه نعمت بوستانی

 
 
 

 

 

طی روزهای ۱۸ تا ۲۱ ژوئن، مجمع اقتصادی بین‌المللی در شهر سن پترزبورگ برگزار شد. موضوعات اساسی در این اجلاسیه، رویدادهای کشورهای شرکت کننده، فرآیندهای اقتصادی جهانی و منطقه‌ ای، تحول بازار، فناوری‌های جدید، فضای سرمایه‌ گذاری، سیاست مالی و مشکلات اجتماعی بود.

همانطور که برگزارکنندگان پس از این مجمع گزارش دادند، بیش از ۲۴ هزار و ۲۰۰ شرکت‌ کننده و نماینده رسانه از ۱۴۴ کشور و منطقه، از جمله روسیه، حضور داشتند. بزرگترین هیئت‌ها از اندونزی ۲۶۰، جمهوری خلق چین ۲۵۰، امارات متحده عربی ۱۲۰، بحرین ۸۰ و عربستان سعودی ۸۰  بودند. اعضای گروه بریکس پلاس (به جز ایران) تقریباً به طور کامل حضور داشتند.

بیش از ۱۴۰ مقام عالی رتبه خارجی در این اجلاسیه شرکت کردند. به ویژه پرابووو سوبیانتو رئیس جمهور اندونزی، شیپوکوسا پائولوس ماشتیل، معاون رئیس جمهور آفریقای جنوبی، دینگ شوئه شیانگ، معاون نخست وزیر شورای دولتی جمهوری خلق چین، شیخ ناصر بن حمد بن عیسی آل خلیفه، نماینده شخصی پادشاه بحرین در امور خیریه و جوانان و هیثم القیس دبیرکل اوپک.

امسال، بحرین عنوان افتخاری کشور مهمان این مجمع را بدست آورد.

برنامه تجاری شامل ۲۰۵ رویداد بود که بیش از ۱هزار و ۳۳۰ سخنران و متخصص، از جمله سخنرانانی از کشورهای خارجی، همینطور نمایندگان آمریکای لاتین، خاورمیانه، آفریقا و آسیا، در آن شرکت کردند.

پس از برگزاری مجمع، ۱ هزار و ۸۴ قرارداد به ارزش مجموع ۶ تریلیون و ۴۸۰ میلیارد و ۸۶۹ میلیون روبل امضا شد (این رقم شامل قراردادهایی که مبلغ آنها یک راز تجاری است، نمی‌شود). (هر دلار حدود ۸۰ روبل. م )

بسیاری از قراردادها جنبه بین‌المللی داشتند. به طور خاص، توافقی بین گازپروم و شرکت ملی نفت چینCNPC  و شرکت پایپ چاینا، برای گسترش عرضه گاز از طریق مسیر خاور دور امضا شد.

روس‌ اتم در حاشیه این مجمع قراردادهای بزرگی را با شرکایی از ازبکستان، قزاقستان، آفریقای جنوبی و برخی از کشورهای آفریقایی امضا کرد. یک پروژه بزرگ، ساخت یک نیروگاه هسته‌ ای ۲ گیگاواتی در ازبکستان که اولین نیروگاه از این نوع در آسیای مرکزی خواهد بود. تفاهم‌ نامه‌هایی در مورد ساخت نیروگاه‌های هسته‌ ای شناور در آفریقای جنوبی و نیروگاه‌های ثابت در قزاقستان امضا شد.

روسیه و اندونزی توافق کردند که یک پلتفرم سرمایه‌ گذاری به ارزش ۲ میلیارد یورو، با هدف پروژه‌های زیرساختی ایجاد کنند.

 

https://sovross.ru/2025/06/25/vesomye-rezultaty/


به تلگرام پیک نت بپیوندید
https://telegram.me/pyknet @pyknet


 پیک نت  ۲۸ ژوئن  ۲۰۲۵

 
 

اشتراک گذاری: