درحمله اسرائیل به قطر آشکار شد

"پاترویت" هرکجا مستقر باشد

اختیارش دست امریکاست!

 

ایشان دوست دارد گروسی را محاکمه کند!

یکی از ۷۰۰ سخنگوی

دردسر ساز در ج. اسلامی

(پیک هفته ۱۰۹) ۲۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۳ سپتامبر ۲۰۲۵

 pyknet100@gmail.com


۲۲-۱۷ شهریور

خبرهای
 سیاسی - اجتماعی


 ۲۲-۱۷ شهریور

رویدادهای
منطقه و جهان


۲۲-۱۷ شهریور

منتخب اخبار

فرهنگی و هنری


 ۲۲-۱۷ شهریور

 منتخب اخبار
شهرستان ها


۲۲-۱۷ شهریور

منتخب اخبار ورزشی


۲۲-۱۷ شهریور 

منتخب اخبار اقتصادی

عنوان اول پیک نت ۲۲ شهریور

اتحادهای نظامی

بازدارندگی نوین اند!

مذاکرات عراقچی با رئیس آژانس انرژی اتمی "گروسی" به این نتیجه رسید که فعلا "اسنب بک" برای حداقل ۳ ماه به تعویق بیفتد. جزئیات توافق بر سر بازرسی از تاسیسات اتمی ایران نه از سوی عراقچی اعلام شده و نه از سوی گروسی. عراقچی به نوعی در این باره صحبت می کند که هم مجلس سر و صدا راه نیاندازد و هم مخالفان بیرون از مجلس، درعین حال می گوید اورانیوم غنی شده ایران زیر آوار بمباران امریکاست که معلوم نیست با گروسی بر سر بازدید از این تاسیسات بمباران شده هم به توافق دست یافته یا خیر! متاسفانه ایران بدلیل همین اختلافات درون حکومتی و رقابت های گروهی مردم را درجریان جزئیات مسائل مهم مملکتی قرار نمیدهد تا آنکه سرانجام جزئیات این نوع تفاهم ها در رسانه های غربی با تفسیرهای خودشان منتشر شود.

در مذاکرات عراقچی و گروسی، دو خبر مهم بصورت غیر مستقیم آشکار شد. نخست این که پرونده مذاکرات اتمی و باحتمال بسیار کل ماجرای اتمی ایران به شورای عالی امنیت ملی منتقل شده و این نیز خود نشان میدهد که به این شورا اختیارات وسیعی داده شده، تا حد تشکیل شورای عالی دفاع در دل همین شورای عالی امنیت ملی. کار شورای عالی دفاع نیز ایجاد همآهنگی میان ارگان های نظامی است و بدین ترتیب فعالیت های نظامی نیز تحت نظارت شورای عالی امنیت ملی قرار گرفته است. شورائی که هنوز ترکیب جدید آن اعلام نشده است.

خبر دوم، حضورعراقچی در مصر برای مذاکرات با گروسی بود. کشوری که هنوز روابط رسمی درحد سفیر و سفارت با ایران ندارد. این حضور معنایی جز این ندارد که مصر و ایران می روند برای یک پیوند مهم منطقه ای. از این پیوند باید قاطعانه حمایت کرد، به این دلیل که دیگر استراتژی "بازدارندگی" به شیوه گذشته و از طریق گروههای نیابتی ممکن نیست و باید رفت بدنبال اتحادهای نظامی با هدف بازدارندگی. این همان نکته ایست که از فردای سقوط حکومت اسد، پیک نت آن را مطرح کرد و تاکنون نیز چندین بار بر ضرورت آن تاکید کرده است. ایران می تواند و باید بازدارندگی را در چارچوب اتحاد نظامی با پاکستان، تونس، مصر، عربستان، الجزایر، عراق و حتی ترکیه تعریف کند. حمله اسرائیل به ایران و سپس به قطر بیش از هر زمان دیگری این ضرورت را اشکار ساخت و زمینه آن را چنان فراهم ساخت که حتی کشورهای کوچک منطقه نیز برای پیوستن به چنین اتحادی وسوسه خواهند شد. چنین اتحادی بر خلاف آن شعارها و تبلیغاتی که بار دیگر - و با سفر عراقچی به کشور تونس- مذهبیون خام اندیش در ایران راه انداخته اند، نمیتواند و نباید یک اتحاد مذهبی باشد. شعارهائی مانند "امت اسلامی" و "جبهه اسلامی" و از این اصطلاحات را باید فراموش کرد. این شعارها خود زمینه ساز اختلاف میان کشورهای منطقه و انزوای ایران شیعه است. کشورهائی که امروز از بیم اسرائیل و طرح های آشکار و پنهان امریکا برای خاورمیانه، بیمناک تمامیت ارضی خود هستند. مسلمان ها با یهودیان جنگ ندارند، بلکه در مقابله با حاکمیتی که در اسرائیل حکومت می کند قرار دارند. امروز بیش از هر زمانی زمینه اتحاد نظامی ایران با کشورهای منطقه فراهم شده، به این شرط که حکومت در ایران، صادقانه و به دور از اقدامات زیر میزی عمل کند و در پی فرصت طلبی برای ادامه سیاست های ۴۶ سال گذشته اش نباشد. این اتحاد، حتی اگر در ابتدا مرکب از سه و یا چهار کشور مهم منطقه باشد، با حمایت جبهه شرق به رهبری سه کشور مهم اتمی، یعنی چین و روسیه و هند روبروست که خواهان تعریفی نوین از رهبری جهانی اند.


راه حل قطعی دفاع از ایران

تحول اقتصادی و اجتماعی است!


گفتگو با رئیس اندیشکده ایران و چین

دروازه های ایران

به روی چینی ها گشوده می شود؟


آنچه گزارشگر "گاردین" دیده

چهره متفاوت ایران

پیش و پس از جنگ ۱۲ روزه


همه آنها که رفتند

سالم به خانه بازگشتند؟

 

تعطیلات چهار روزه که آخرین تعطیلات تابستانی ایران بود به پایان رسید و سیل اتومبیل ها - بویژه از سواحل شمالی کشور- به سوی تهران بازگشت. هنوز آمار حوادث رانندگی این ۴ روز اعلام نشده اما بی شک شماره آن سه رقمی خواهد بود. تا پیش از این تعطیلات، به گزارش پلیس راه تنها در ۱۷ روز پیش از تعطیلات شهریورماه ، بیش از ۶۵۰ نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند.


خاتمه و یا ادامه سیاستی ۴۶ ساله

چهچه چینی در حکومت

برای عبور "خر" از پل است؟


۲عکس مهم ازدیدار دولت با ‌رهبر



 جستجو در پیک نت

آدرس ای میل ویژه pay pal

4peiknet@gmail.com

 

 


آرشیو

در یوتیوب

-----------------

آمار خوانندگان 

پیک نت روز گذشته

عنوان اول پیک نت ۱۷ شهریور که درباره برداشتن گام های عملی جمهوری اسلامی به سوی چین و روسیه بود، روی تلگرام این روزنت نزدیک به 6 هزار خواننده داشت. روی صفحه فیسبوک پیک نت 17 شهریور، خبر کوتاه دیدار هیات دولت با رهبر جمهوری اسلامی و دو عکس قابل توجه این دیدار از لاریجانی و عراقچی و لاریجانی و پزشکیان بیشترین خواننده و بیننده را داشت.

--------------

 فیسبوک پیک نت


---------------

تلگرام پیک نت