سرمقاله راه توده
مبارزان سیاسی، مردم را
آماده حضور سیاسی می کنند!

 

رویدادهای جلسه دیروزمجلس
تذکر به نمایندگان مجلس
در حوزه دخالت های رهبر قرار گرفت

       پیک هفته 107  -------- 10 مــرداد 1390  برابر 1 اوت 2011

تماس: infos@pyknet.net


کودتای 22 خرداد را بازخوانی کنید

پیک نت

 9 آذر

آیت الله منتظری:

مردم باید کتک بخورند اگر بگوید شما را قبول نداریم؟
(برای باز شدن صفحه اول شماره هائی که در مرور کودتای 22 خرداد به آنها باز میگردیم، باید روی نام ماه کلیک کنید.)


منتخب اخبار


کمپین نامه نویسی به رهبران جنبش سبز


تاج زاده:

 «میدان التحریر» آیینه‌ی جنبش سبز ماست؛ نگذارید حضور نظامیان بر آن غبار بنشاند


 رئیس لیگ فوتبال:

  دخالت مستقیم سپاه

در ورزش کشور


شرکت ملی نفت:

ارزش قرارداد‌های نفتی قرارگاه خاتم‌الانبيا ۲۵ ميليارد دلار است


نماینده زنجان:

شرط های محمد خاتمی،

 کف خواسته‌های

اصلاح طلبان است


 سازمان ادوار:

احمدی نژاد در حال

 خرید زمان است


ج. اسلامی مقتدرترین

 قدرت نظامی جهان


مثلث پشت پرده

جبهه پایداری


ملاقات یک جن گیر

 با محمد خاتمی


شب نامه با شعار

مرگ بر قالیباف+ عکس


بلاتکلیفی در پرداخت  3هزار میلیارد تومان

 یارانه نقدی


 سازمان ملل:

ج. اسلامی مقام دوم شيوع مصرف مواد مخدر در جهان


دعوای محافظه‌کاران بر

 سر دو قرار فیس‌بوکی


ثبت 15 طلاق

 در هر ساعت


کاخ سفید به دنبال انقلاب رنگین در بلاروس


تاگس اشپیگل:

کوتاه کردن دست

نظامیان ترکیه

از دخالت در سیاست


انتقاد آیت الله صانعی از تداوم حبس رهبران

 جنبش سبز


محمد رضا خاتمی:

اصلاحات هیچگاه حذف‌شدنی نیست


 جامعه مدرسين حوزه علميه قم:

حضور سلايق مختلف در انتخابات‏، شرط مشاركت حداكثري است


تغيير قانون كار به شرط اعطاي حق اعتصاب به كارگران


احمد علم‌الهدی:

کارگزارانی‌ها امُل هستند


قاسم سليماني فرمانده محبوب خامنه ايي کيست ؟


بازی انتخاباتی

احمدی‌نژاد پی‌گیر تعطیلی «دبیرستان‌ها»

 در پنجشنبه‌ها


بهمن احمدی امویی،

 برنده جایزه جهانی

هلمن-همت


پنج زندانی سیاسی

در سلولهای انفرادی


اعتصاب و درگیری در زندان مریوان


چرا نتانیاهو از

 احمدی‌نژاد حمایت کرد؟


چگونه مي توان از شيلي انگور بدون داشتن مجوز

 وارد ايران كرد؟


یک ریال ازسهم یارانه

 دولت کودتا در بخش حمل

 و نقل پرداخت نشده


جزئیات کامل اختلاس

 در 5 بانک


شنا در دریا تا پایان ماه رمضان ممنوع شد


قتل یک ورزشکار دیگر

 در یک نزاع خیابانی


روایت لیلا اسفندیاری از صعود به قله K2


اگر اخبار روزهای گذشته را نخوانده و دنبال نکرده اید، می توانید با مراجعه به بایگانی، روزهای گذشته پیک نت آنها بخوانید و دنبال کنید


 

 

به زندان خانگی موسوی وکروبی خاتمه دهید

 و زندانیان سیاسی حکومت کودتائی را آزاد کنید


عصا بدست هائی
در رویای فتح مجلس نهم

آیت الله مهدوی کنی سمت راست و علامه مصباح دست چپ. در اندیشه گزینه هائی برای پس از پایان ماموریت احمدی نژاد، پایان عمر  خامنه ای و خاتمه یا ادامه ماموریت آقا مجتبی

آیت الله خوشوقت که به تازگی رونما شده، کنار الهام و با یک فاصله از روح الله حسینیان.(عکس بالا) سردار میلیاردر محصولی که وزیر کشور کودتای 22 خرداد بود میان حسینیان و با یک فاصله از غلامحسین الهام( عکس پائین) که خود را رقیب سردار صفار هرندی که هر دو صندلی احمدی نژاد را برای خود ذخیره کرده اند. غافل از نقش مردم و رویدادها!


کنگره حزب جدیدی که مصباح یزدی با نام "جبهه پایداری" بنیانگذاری کرده و در آن امثال روح الله حسینیان، شیخ جعفر شجونی و جمعی از بازجوها، شکنجه گران، قاتلین چهره های سیاسی و سر دسته های گروه های اوباش و لباس شخصی از رهبران آن شده اند، فعلا، بیش از همه موتلفه اسلامی را ترسانده است. رهبران موتلفه اسلامی که تاکنون پشت روحانیون و بویژه روحانیت مبارز و در راس آن آیت الله مهدوی کنی جمع شده و گروه 15 نفره مرجع برای اعلام لیست انتخابات جناح راست (اصولگرا) مجلس را تشکیل داده بودند، اکنون با دسته بندی تازه ای روبرو شده اند بنام "جبهه پایداری" که دم خودشان را از طریق مصباح یزدی به دم مجتبی خامنه ای در بیت رهبری گره زده اند. آیت الله مهدوی کنی در راس مجلس خبرگان قرار گرفته و پسرش که آقازاده ایست با اشتهای سیری ناپذیر قدرت، با عمامه سفید و سابقه دوستی و همکلاسی با مجتبی خامنه ای، حالا مصباح یزدی و دار و دسته اش را در برابر خود دارد. همه این صف بندی ها وصف آرائی ها با این پیش فرض انجام می گیرد که بتوان مردم را فریب داده و پای صندوق ها رای کشید. اما این شانس ضعیف تر از آنست که امثال هاشمی رفسنجانی که مشغول دیدار و مذاکره با آیت الله طبسی در مشهد است، به آن پوزخند نزنند! آقایان کنی که کیسه زندان شاه به تنش خورده و سیاست پیشه ای دوراندیش است و مصباح یزدی که زیر علم عنوان "علامه" گی مشق قدرت مطلقه می کند، می توانند به همراه صحابه خود به حمام عمومی رفته و برای کشتی عصاهایشان را کنار گذاشته و پنجه در پنجه شوند، اما حاصل این کشتی هرچه باشد، شرکت مردم در انتخابات نیست. مسابقه بزرگ جای دیگری انجام می شود. آنجا که به چانه زنی بر سر عقب نشینی کودتاچی ها و قبول کف خواسته های مردم و تضمیمن تکرار نشدن تقلب و کودتای انتخاباتی در جریان است. این چانه زنی یک گره بزرگ دارد که تنها بدست موسوی و کروبی باز می شود. جبهه پایداری که برای دفاع از کودتای 22 خرداد تشکیل شده، روی قایقی از یخ در آب های گرم حرکت می کند.

حمیدرضا ترقی عضو رهبری موتلفه که کارگزاران قدیمی ایت الله طبسی است، هفته پیش در مصاحبه با رادیو دویچه وله و در اشاره به کنگره جبهه پایداری گفت:«بین آقایان مهدوی کنی و مصباح یزدی درباره "وحدت اصول‌گرایان" اختلاف نظری وجود ندارد

هرشیر پاک خورده ای می تواند بپرسد که اگر اختلافی وجود ندارد، چرا دو دسته شده اند و برای هم صف آرائی کرده اند؟

آقای ترقی نکات دیگری را هم مطرح کرده در خبری مستقل، در همین شماره پیک نت می خوانید.


مصاحبه رادیوئی حمیدرضا ترقی
خطر شاخ تمایل به هاشمی
لزوم بریدن عقبه احمدی نژاد!


اسرائیل و راستگرایان اروپا
پل پیوند میان هم برقرار کرده اند
اشپیگل آنلاین ـ گزینش و ترجمه رضا نافعی


چین و هند از آب گل آلوده تحریم ها ماهی می گیرند
نفت ایران را ارزان می خرند
و تازه، پولش را هم نمی دهند

ارتش عراق بسرعت تجهیز می شود
پایگاه  امریکا علیه ایران در عراق باقی می ماند

زندانیان دو قلعه
میرحسین و علی خامنه ای


کتاب بخوانید، اما آن کتابی که من دستور نوشتن و چاپش را میدهم
ساسان کردستانی


مصاحبه احمد قابل، علیرغم خطر بازگشت به زندان
آقای مجتبی برای رهبری
روی فرماندهان سپاه حساب کرده

دیدار محمد خاتمی با رهبران انجمن اسلامی دانشگاه ها
مردم انقلاب کردند تا حاکمیت مطلقه در ایران نباشد

مردم دنبال رهبر
برای جنگ راه خواهند افتاد؟


هشدار روس ها
امریکا در تدارک استفاده
از سپر ضد موشکی علیه ایران


حساب بانکی

A.Khodai

DEUTSCHE BANK

Konto 4593745

BLZ 10070024

برای پرداخت از خارج آلمان اطلاعات زیر را بنویسید

BIC: DEUTDEDBBER

IBAN. DE 31100700240459374500

----------------------------

برای تماس با پیک نت

 ازآدرس ای میل زیر استفاده کنید:

  infos@pyknet.net

 

آدرس پستی

N.Vernis

Postfach 200208
  13512 Berlin

Germany

----------------------------

Site Meter

pay pal پیک نت برای دریافت آبونمان و کمک های مالی

آدرس ای میل ویژه pay pal

4peiknet@gmail.com

 


پیام ها و نظرات



اختلاس
در راه آهن

مدیر کل روابط عمومی راه آهن به دلیل اختلاس و رانت دولتی  برکنار شد. وی شخصا و بعضا بدون هماهنگی های مدیریتی و مالی اقدام به عقد قرارداد با نام راه آهن جمهوری اسلامی با اشخاص حقیقی و حقوقی کرده بود که تکرار اینگونه تخلفات وی موجب برکناری ایشان گردیده شد. اما خنده دار اینست که می خواهند او را بعنوان یکی از مدیران ارشد در دانشگاه پیام نور ببرند! البته در حال حاضر ایشان عضو هیئت مدیره باشگاه ورزشی راه آهن می باشد.


اوین
سرزمین نخبگان

سلام. خسته نباشید. آقای شمقدری گفته است اوین مثل هتل می ماند و حتی زندانیان می توانند در آنجا فیلم بسازند. فکر کنم از این به بعد جای اوین و داخل کشور عوض شود. یعنی هر کسی که خلاف کند می فرستندش به داخل کشور و هر کسی که خوب باشد و جزو نخبگان، راهی اوینش می کنند. که البته از اول هم همین هم بوده است. آن هم برای حفاظت از نخبگان تا آسیبی به آنان نرسد.

فقط یک موضوع را یک وقتی فراموش نکنند، آن هم بودجه ای افزایشی که هر ساله برایش باید در نظر بگیرند. ضمناً سرزمین اوین مشخصات یک کشور و یا دولت را هم دارد. اعم از سرزمین، جمعیت، حاکمیت...


تاریخ سکه
و پول ملی
در ایران

با سلام- سامانه محترم پیک نت! با توجه به بحثی که در ایران برای تغییر نام پول ملی جریان دارد و همچنین درباره "اولین پول جهان" لطفا این اطلاعات تکمیلی را در ادامه نوشته ای که از یکی از خوانندگان خود منتشر کرده بودید منتشر فرمائید:

کهن‌ترین سکهٔ یافت شده در جهان متعلق به "سناخریب" پادشاه آشور است که تاریخ آن به حدود 700 سال پیش از میلاد باز می گردد .کهن‌ترین پول فلزی کشف شده در جهان در "موهنجودارو ("(پاکستان فعلی) بدست آمده‌است که تاریخ آن به حدود ۵۰۰۰ سال پیش باز می گردد. در شوش در جنوب غربی ایران حلقه‌های متعلق به ۴۰۰۰ سال پیش در کشفیات باستان‌شناسی فرانسویان بدست آمده ‌است. کهن‌ترین سکه یافت شده در جهان متعلق به "سناخریب" پادشاه آشور است که قدمت آن به حدود ۲۷۰۰ سال پیش می رسد.

در همین حدود (۲۷۰۰-۲۶۰۰ سال پیش در "لیدیه" (واقع در ترکیه کنونی) سکه‌هائی از جنس "الکتروم" ضرب شده است. سکه‌های که شاهنشاه لیدیه رواج داد .بنابر نام شاهنشاه یعنی کرزوش به کرزویید (کرزوسی) معروف گشت. بعد از فتح لیدیه توسط کوروش این سکه‌های در ایران آنزمان(۲۵۵۰ سال پیش) رواج یافت. در زمان داریوش وی سکه‌های دریک طلا و شِکِل نقره ضرب شد.


مهاجم و بسیجی
پیوندتان مبارک!


اولین
پول جهان

سلام. مطلبی منتشر کرده بودید مبنی بر اینکه حاکمیت از نام پارسی برای جانشینی "تومان" خوشش نمی آید اما مخالفتی با نام "دریک" به دلیل تشابه با دینار، برای ریال ندارد. خواستم به اطلاع برسانم که "دریک" نام اولین پول جهان است که در دوران هخامنشیان در ایران رایج شد و ایرانیان آن را ضرب کردند. بنابراین "دریک" بسیار اصیل تر است از "پارسی" است.

پیک نت: به این ترتیب، تیر خلاص را به پیشیانی "دریک" هم شلیک شد.


شرکت کوثر
وابسته به
سپاه است


خط و نشان

جریان انحرافی
برای برادران

قاچاقچی
کلمه- سارا زرتشت


در خدمت ولایت

حكومت با این همه سریال های تلویزیونی از امام علی و امام رضا و امام حسین و الان مختارنامه و فیلم های سینمائی فرمایشی که با تبلیغات زیاد در سینماها به نمایش در می آیند، فقط يك نيت را دنبال ميكند و آنهم توجيه تفكر سلطنتی ولايت فقيه است و بس!

با تشكر- پيمان 


برگرفته از کتاب "بازی شیطانی"
"حماس"
 در فلسطین
چرا و چگونه متولد شد؟

(این کتاب را از این طریق تهیه کنید)